Amal Clooney face senzație la restaurantele selecte de pe malul Lacului Como. Are o eleganță regală

27 august, 2024

Frumoasa soție a lui George Clooney arată spectaculos și afișează ținute splendide, într-o locație italiană de poveste: Lacul Como.

Amal Clooney, Profimedia (1) jpg

Bruneta cu o profesie de succes, avocat pentru drepturile omului, s-a relaxat alături de două prietene și a făcut senzație cu ținuta sa super șic, dar și cu silueta impecabilă.

Amal Clooney, Profimedia (3) jpg

Suplă, cu fustă scurtă și pălărie ravisantă, Amal a avut o intrare triumfală, aproape regală.

Însă alături de prietenele sale s-a relaxat rapid, a renunțat la pălărie și la ochelarii de soare și s-a pus pe vorbă și râs. Așa, ca între fete.

După ce vestea că fundația caritabilă a lui George Clooney a fost interzisă în Rusia, soția lui George, Amal Clooney, s-a bucurat de un prânz relaxat, în aer liber, cu prietenele sale la restaurantul Passalacqua din Como.

Doamnele au venit în acest loc luxos și s-au bucurat de o servire impecabilă și un vin numai bun pentru o după amiază caldă de vară.

Procuratura Generală a Rusiei a declarat că o fundație pe care actorul George Clooney o deține împreună cu soția sa, Amal, „desfășoară activități care vizează discreditarea Rusiei”. Prin urmare, „Clooney Foundation for Justice” a fost interzisă pe teritoriul Federației Ruse. 

Autoritățile ruse au declarat luni fundația nonprofit a starului de la Hollywood „indezirabilă”, interzicându-i să opereze în Rusia. Fundația Clooney pentru Justiție (CFJ) a fost înființată în 2016 de actorul american Clooney și soția sa, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, pentru a investiga încălcările drepturilor omului. Potrivit site-ului său web, CJF „investiga în mod activ crimele de război din Ucraina”.

Procuratura Generală a Rusiei a declarat într-o declarație la Telegram că fundația „desfășoară activități care vizează discreditarea Rusiei la scara Hollywood”. „Sprijină activ pseudo-patrioții care au părăsit țara, membri ai asociațiilor extremiste interzise și organizații teroriste”, se arată în comunicat, conform Politico.

Rusia a catalogat zeci de organizații caritabile străine, grupuri de reflecție și alte grupuri ale societății civile „indezirabile” din 2015, când a adoptat o lege care îi permite să ținteze grupurile care critică regimul președintelui Vladimir Putin. Recenta acțiune înseamnă că o organizație nu poate funcționa în Rusia și interzice băncilor și companiilor din țară să lucreze cu acestea.

„Sub masca ideilor umanitare, acești „războinici pentru justiție” promovează inițiative de anchete penale împotriva celor mai înalte autorități ruse”, se arată în declarația intitulată „Parchetul General al Rusiei apreciază talentul actoricesc al activiștilor de la Hollywood”.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg