Amal Clooney, geloasă pe Julia Roberts, care filmează cu George Clooney. Julia vrea să-i interzică soţiei actorului prezenţa la filmări!

11 martie, 2021
1 george 1 gettyimages 531018472 jpg jpeg

Filmările pentru noua peliculă "Ticket to Paradise" par să fie mai degrabă pentru mariajul lui George Clooney un fel de "Ticket To Hell"

George Clooney şi Julia Roberts sunt prieteni buni de mulţi ani. Cei doi au prietenie complice care nu i-a picat, însă, întotdeauna bine lui Amal Clooney, atunci când s-a simţit exclusă. Iar noile filmări pentru pelicula "Ticket to Paradise" exact asta par să facă... Marţi, Universal Pictures au anunţat că proiectul va începe în Australia, mai exact în Queensland - cu George Clooney şi Julia Roberts în rolurile principale. Altfel spus, o nouă ocazie pentru ca cei doi să petreacă multe momente intime, iar acest lucru îi dă bătăi de cap lui Amal Clooney, care nu este deloc fericită în faţa acestei perspective. Mai mult, un zvon din interiorul echipei de filmare pare să fie picătura care poate stârni un scandal: Julia vrea să interzică prezenţa lui Amal Clooney la filmări, pentru ca George să se poată concentra la ce are de făcut. 

george 2 gettyimages 531092824 jpg jpeg

"Julia l-a încurajat şi pe George să fie de acord cu decizia ca Amal şi gemenii lor să nu vină pe platouri. A folosit inclusiv argumentul faptului că nu este foarte safe pentru ei să călătorească în această perioadă", a precizat aceeaşi sursă din echipa de filmare. Dacă George va fi definitiv de acord cu acest lucru, asta ar putea hrăni gelozia lui Amal. Aceeaşi sursă precizează că George a testat deja terenul şi a glumit, spunându-i lui Amal că n-are voie să pună piciorul în Queensland. Iar gluma a provocat o ceartă între soţi. Pe de altă parte, Julia este o prietenă veche de-ale lui Clooney, iar Amal o cunoaşte de multă vreme. Şi până acum, au mai apărut de mai multe ori zvonuri despre presupusele flirturi dintre George şi Julia, dar totul a rămas la nivel de bârfă a tabloidelor, iar Amal nu a părut niciodată deranjată de prezenţa Juliei şi cele două au dat impresia că se înţeleg bine. Aşadar, odată cu începerea filmărilor pentru "Ticket to Paradise" vom vedea în ce măsură au legătură, de data aceasta, zvonurile cu realitatea.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg