Amalia Enache își sărbătorește fetița. Mesajul știristei: "Ai un dar atât de important în viață"

10 august, 2022
amallia21 jpg

Și-a dedicat viața ei, iar relația lor e una specială. Amalia Enache și-a aniversat, ieri, fetița. Alma a împlinit șase ani și a petrecut alături de prieteni într-un cadru de poveste.

“6 ani de curaj cum n-am mai văzut la altcineva, de îndrăzneală bună, de învățare continuă. Te observ deja de ceva timp, Alma mea iubită, cum îți construiești singură relațiile cu prietenii, cum îi alegi după gustul și sufletul tău, complet în lipsa mea, observ cum te iubesc ceilalți, din afara familiei, numai și numai pentru ce știi tu să dai în relația cu ei, pentru cine ești tu. Îți văd prietenii iubindu-te și asta îmi spune că ai deja un dar atât de important în viață: te faci iubită! La mulți ani, Alma!”, scrie Amalia Enache pe o rețea de socializare.

alma2 jpg

Știrista recunoaște că își crește fetița după propriile reguli și nu lasă pe nimeni să intervină în asta.

“Alma că pe mine mă înnebunesc lucrurile supra ambalate și că am alergie la a lua tot ce e colorat ambalat pentru că eu de fapt văd plastic, un plastic care ajunge în natură. Alma e un copil încurajat de mic să se joace cu ce găsim în natură. Noi nu cărăm jucării când mergem la munte: se joacă cu bețele, cu pietrele. Avem un rucsac adus acum de la munte, plin cu pietre din munții Făgăraș. Încercăm să ne folosim mai mult de ce are natura și mai puțin de supra oferta din magazine. Orice părinte știe că la un moment dat nu mai suporți plasticul din casă. Jucăriile te sufocă. Dar sunt etape și etape ale copilului și cu cât cresc, cu atât încep să înțeleagă faptul că nu acumulăm în felul ăla”, spune Amalia pentru Ego.ro.

alma1 jpg

„Economia circulară este foarte importantă în cazul jucăriilor și al hăinuțelor de copii, pe care ei le poartă foarte puțină vreme. Noi facem această economie circulară în cercul meu de prieteni. Alma poartă haine rămase mici ale altor copii și le dăm întotdeauna mai departe pentru că și industria asta de produs masiv a hainelor este extrem de poluantă”, a mai povestit Amalia Enache.



Recente pe Ok! Magazine

NSYNC   GettyImages 953234702 jpg
Julianne Moore este Contesa de Buckingham intr o noua drama regala, Mary si George   Sky Showtime (3) jpg
andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg