Amalia Enache va transmite în direct de la Londra nunta prinţului William

18 aprilie, 2011

Telespectatorii Pro TV vor avea şansa de a „asista“ la cel mai aşteptat eveniment al anului, nunta prinţului William cu Kate Middleton. Amaliei Enache va fi cea care se va afla la Londra

Telespectatorii Pro TV vor avea şansa de a „asista“ la cel mai aşteptat eveniment al anului, nunta prinţului William cu Kate Middleton. Amaliei Enache va fi cea care se va afla la Londra şi îi va introduce în atmosfera ceremoniei.

„Îi invit pe telespectatori la cel mai «încoronat» reality show posibil. Povestea are toate ingredientele unui basm al zilelor noastre: un prinţ chipeş, ce într-o zi va fi rege, şi o frumoasă fată care l-a aşteptat 10 ani până în ziua asta în care nu doar se mărită, dar face primul pas spre un trai de viitoare regină. Totul, pe o stare de emoţie colectivă a unui popor întreg care şi-a pierdut în mod tragic prinţesa preferată, Lady Di, cea care acum nu îşi vede fiul mire“, a mărturisit entuziasmată Amalia Enache.

Evenimentul aşteptat de o lume întreagă cu sufletul la gură se anunţă a fi cea mai urmărită transmisiune în direct din toate timpurile, iar estimările indică faptul că între două şi trei miliarde de oameni din toate colţurile lumii vor urmări măcar parţial ceremonia. „Ca jurnalist, să fii în mijlocul unui astfel de eveniment este o provocare completă: de la entuziasmul de a vorbi despre o poveste frumoasă, în contrapunct cu avalanşa de ştiri dramatice, de la ceremoniile spectaculoase şi până la apetitul britanicilor sau al turiştilor pentru această poveste, de la implicaţiile economice până la pulsul străzii“, a declarat prezentatoarea Ştirilor Nopţii.

„Iau cu mine responsabilitatea că prin ochii mei milioane de români trebuie să se simtă ca şi când ar fi acolo. Îi voi introduce în atmosfera evenimentului, cu toate faţetele lui, bănuite şi nebănuite. Voi încerca să transmit de fapt starea acestei zile umăr la umăr cu colegii mei din studio şi alături de redactorii Ştirilor Pro TV ca să creionăm imaginea completă a acestui eveniment“, a mai spus ea.

Vedeta Pro TV nu se află la prima experienţă de o asemenea amploare, dar este la fel de nerăbdătoare să surprindă toate detaliile care dau farmecul specific acestor evenimente. „În urmă cu şapte ani am transmis pentru Pro TV din Spania, de la grandioasa nuntă a prinţului Felipe cu Letizia Ortiz. N-am uitat nici o secundă din tot ce am trăit acolo, n-am uitat nici măcar un frame din imaginile pe care le-am surprins cu privirea sau cu camera“, şi-a amintit Amalia.

Foto: Pro TV