Amalia Năstase a vorbit despre fetele ei FOTO&VIDEO

21 aprilie, 2017
Amalia Nastase Alessia Emma Toma jpeg

Femeia de afaceri a vorbit sincer şi deschis despre ce provocări îi oferă rolul de mamă a două adolescente.

image

Într-un interviu online acordat Lorenei Buhnici, Amalia Năstase a vorbit despre problemele actuale ale societăţii româneşti, dar şi despre felul în care a ales să-şi educe copiii, în speţă cele două fete mai mari pe care le are cu Ilie Năstase, pe Alessia (14) şi pe Emma (11).

"Alessia îmi seamănă, este această rebelă. Emma este un copil care, de fapt, putea să fie mama mea, dar nu este. Ea ştie tot ce se va întâmpla în viaţa ei, este Fecioară şi totul la ea este foarte cartezian, aranjat, nu are niciun fel de dubiu, este cea mai bună peste tot la şcoală. Iar Alesia este artistă, e ca mine, este zăpăcită, nu ştie aia, nu înţelege aia, nu ştie de ce ăia pot şi ea nu. Dar eu am încercat să fac cu aceşti copii ce n-a făcut societatea cu mine şi să le spun: "E OK cum eşti tu. Nu vreau să iei 10 la matematică, pentru că nu-ţi place." Alessiei îi place arta. "O să faci artă şi dă-o dracului de matematică. O să trăim cu o matematică basic. Dar trebui să faci ceea ce-ţi place şi să ai încredere că e OK ca tine. (...) Şi văd că încă şi în şcola în care merge ea, care nu e o şcoală românească, şi acolo primează meseriile alea recunoscute:, deci eşti ori doctor, ori avocat, ori inginer, ori nu exişti", i-a spus Amalia Năstase Lorenei Buhnici, povestind totodată că ea a terminat un liceu de fizică atomică.

image

Ca stil, "Alessia e mai mult pe hip-hop, skateri, rideri, cool. Iar Emma este între branduri, nu e definită încă. Emma mai ia haine de la Alessia, ceea ce Alessia n-ar fi făcut niciodată, ea trebuie să aibă totul al ei, nou".

"Eu sper să nu mai stăm mult pe aici, să mergem cu ele la facultate în străinătate şi să aibă o şansă să se exprime într-o societate care el respectă".

Pe lângă cele două fete adolescente, Amalia Năstase mai are un băieţel, Toma, de un an şi jumătate, care o face să se simtă ca la 20 de ani. "Băiatul îl simţi că e altfel legat de mamă, eşti proprietatea lui. Şi cu fetele, ele sunt ale lui".

image

Cât priveşte vârsta, Amalia Năstase spune că: "Atunci când eşti fericit cu cine eşti nu prea contează vârsta, mai ales că nu sunt manechin sau actriţă ca să conteze ridurile. Cine mă iubeşte mă iubeşte aşa cum sunt, iar 40 e o vârstă mai aşezată la care you don't give a fuck anymore" şi laşi pe mulţi să latre în jurul tău şi mergi mai departe."

Foto: Instagram/Edward AninaruRecente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg