Amalia Năstase declară un nou război kilogramelor. Ce dietă urmează acum, după ce s-a îngrășat din nou

6 martie, 2023
amalia nastase 0 jpeg

Probabil că există o lecție foarte importantă când vine vorba de kilograme în plus. Nu tot ce se potrivește unuia merge și în cazul altuia.

Foarte multe persoane reușesc să slăbească, însă menținerea noii greutăți este cu adevărat cea mai mare provocare.

Pe simpatica Amalia Năstase o știe toată țara, după ce și-a documentat public procesul de slăbire. A urmat o dietă restrictivă, care i-a adus eliminarea kilogramelor nedorite, însă se dovedește a fi o metodă nepotrivită, dacă fosta soție a lui Ilie Năstase nu a reușit să-și stabilizeze noua greutate obținută.

Acum, Amalia Năstase începe iarăși un nou proces dedicat slăbirii. Cum plănuiește să scape de noile kilograme în plus, acumulate în ultima perioadă?

Amalia Năstase a precizat că în această perioadă ține și post și o dietă și evită să consume dulciuri sau carbohidrați.

„Eu încerc să țin acum și post și dietă. Adică să nu mănânc dulciuri, carbohidrați prea mult. Încerc! Nu sunt perfectă, dar încerc! Încerc să mai slăbesc. Nu se întreabă o femeie câte kilograme are și nici ce vârstă are. O să văd cât mai vreau să slăbesc”, a povestit Amalia Năstase pentru Click!.

„Ați auzit de foarte multe diete cu intermitent fasting sau cu fasting. Fasting înseamnă post. Și uite cum ne întoarcem noi la tradiții de fapt. Fastingul înseamnă post negru, nu mănânci nimic. Putem ține vinerea post negru. Fastingul e post negru, cumva ce ni se pare nouă că e nou azi, dar vine, de fapt, din tradiție. În post, nu mai mănânci așa de multe toxine, nu mai mănânci carne. E bine să ții postul pentru că e făcut pentru sănătatea omului și spirituală, și fizică. Cine ține intermitent fasting cum trebuie nu are cum să nu slăbească. Cine nu slăbește a mai gustat ceva. Vedetele nu sunt doctori, vedetele sunt oameni ca toți oamenii, iar, dacă te uiți la ce spun nutriționiștii ei îți explică care anume sunt beneficiile acestui post negru. Slăbitul este unul dintre beneficii, dar sunt foarte multe alte beneficii și anume se regenerează celula, pentru că are timp s-o facă, digestia are timp să se liniștească și să repornească cum trebuie, microbiomul nostru din intestine se reface”, a mai spus Amalia Năstase.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg