Amanda Bynes, de la idolul adolescentelor la actriţa de nerecunoscut

16 decembrie, 2016
atunci si acum jpeg

Ea a avut, probabil, cea mai şocantă transformare de-a lungul anilor. A fost, într-adevăr, asemenea lui Lindsay Lohan, Macaulay Cukin, un copil – actor minune, pentru care orice ar fi prevăzut un viitor de succes.

Evoluţia ei în ani

Din păcate, Amanda a călcat strâmb, asemenea celor menţionaţi anterior, şi viitorul său în cinematografie s-a curmat subit. De altfel, părinţii s-au văzut nevoiţi să-i anunţe retragerea, căci ea se găsea la acea vreme în diverse centre de reabilitare, luptându-se cu dependenţa de alcool şi droguri.

În prezent, nu mai urmează niciun tratament, deşi lupta cu astfel de dependenţe este una constantă. Paparazzi au surprins-o ieri, la cinci luni de la ultima ei apariţie publică, şi trebuie să recunoaştem că deşi arată mai bine decât în anii trecuţi, aspectul ei fizic este în continuare departe de cel pe care îl avea atunci când juca în filme precum ”What I like about you”, ”She`s the man” sau „What a girl wants”.

Amanda, în prezent

Acum este brunetă, având părul de-o lungime medie, se luptă în continuare cu kilogramele în plus şi pare că s-a obişnuit cu ideea că n-o să mai fie niciodată ce-ar fi putut fi. Mda, păcat!

foto: Pinterest, HeptaRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg