Amanda Seyfried s-a logodit după şase luni de relaţie!

13 septembrie, 2016
Givenchy : Front Row    Paris Fashion Week   Menswear Spring/Summer 2017 jpeg

Şi-au început relaţia acum doar jumătate de an, însă se pare că Amanda şi Thomas au avut timp suficient pentru a se cunoaşte şi pentru a-şi da seama că vor să-şi petreacă tot restul vieţii împreună.

S-au logodit după şase luni de relaţie

Veste fericită pentru fanii simpaticei actriţe! Apropiaţii Amandei Seyfried au anunţat că actriţa urmează să fie mireasă, pentru prima oară în viaţa ei, cu logodnicul Thomas Sadoski, cu care se iubeşte de doar jumătate de an.

Vestea a fost confirmată chiar de un prieten apropiat al actriţei, care a declarat pentru Us Weekly că Amanda şi Seyfried sunt foarte fericiţi împreună şi că apropiaţii lor deja ştiu că cei doi urmează să se căsătorească: ”Tommy şi Amanda s-au logodit recent şi-au împărtăşit fericita evste cu familiile şi apropiaţii lor”.

Amanda şi Thomas s-au îndrăgostit pe platourile de filmare

De altfel, primele suspiciuni în legătură cu o logodnă în cazul lor au apărut săptămâna trecută, când Amanda a fost văzută cu un inel ce părea a fi de logodnă.

Amintim că Amanda (30) şi Thomas (40) şi-au început relaţia după ce s-au încheiat filmările la pelicula ”The last world”, în care au jucat împreună, şi care va fi lansată la sfârşitul acestui an. Cei doi au mai lucrat împreună şi la piesă de teatru, anul trecut.

Cât despre relaţiile anterioare ale celor doi, trebuie să precizăm că Thomas nu va fi la prima căsătorie. Actorul din ”The newswroom” a mai fost căsătorit cu Kimberly Hope, de care a divorţat vara trecută, după opt ani de mariaj.

Înainte să se iubească cu Thomas, Amanda a mai fost într-o relaţie cu actorul Justin Long, timp de doi ani, şi cu co-starul Dominic Cooper (2008-2010).

foto: getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg