Amanda Seyfried şi Thomas Sadoski s-au căsătorit în secret

18 martie, 2017
2015 Tony Awards   Alternative Views jpeg

În speranţa că se vor putea bucura de momentul lor special doar alături de cei dragi, celebrităţile ascund data nunţii lor sau a naşterii copilului lor. Asta s-a întâmplat şi-n cazul actriţei Amanda Seyfried care a preferat să se căsătorească cu Thomas Sadoski, tatăl viitorului ei copil, în secret, departe de toată agitaţia hollywoodiană!

Sunt soţ şi soţie, acum!

Nu sunt primii şi, cu siguranţă, nu vor fi ultimii, aşa că nu ne supărăm pe ei că n-au vrut să împărtăşească fericirea lor cu noi. Cert e că cei doi sunt acum soţ şi soţie şi că adevărul a fost dezvăluit chiar de către fericitul soţ, la câteva zile de la frumosul eveniment.

Thomas Sadoski a fost invitat în emisiunea lui James Corden unde a vorbit despre Amanda Seyfried, viaţa lui alături de ea şi despre, evident, viitorul lor copil. Thomas a prins ocazia, totuşi, de a mărturisi şi că cei doi sunt acum căsătoriţi, atunci când moderatorul emisiunii i-a felicitat pentru logodnă.

Thomas a fost cel care a dezvăluit că sunt căsătoriţi

”Am evoluat. Am fugit din ţară cu un oficial, am fost doar noi doi, şi ne-am făcut treaba”, a fost declaraţia, plină de umor, a actorului care a dezvăluit pe această cale că Amanda este acum „soţia” lui. Vorbind despre ceremonie în sine, Thomas a vrut să povestească doar că a fost ”perfectă” şi că s-au simţit extraordinar de bine.

Viitorul tătic a vorbit cu entuziasm şi despre faptul că va deveni tătic, dezvăluind că are de gând să se implice total în creşterea copilului său şi că nu se va da în lături de la a schimba scutece. „Este o mamă extraordinară şi sunt mândră de ea. Cu o aşa voce, copilul acesta este deja norocos. Ea face partea cu cântatul, deci mie-mi rămâne să-i schimb scutecul”, a povestit, jovial, starul din ”The Newsroom”.

Nu ne rămâne decât să le urăm ”Felicitări”, aşadar!Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg