Amanţi celebri de la Hollywood

4 aprilie, 2016
Sienna orig 2826371 jpeg

Ei au scris o parte din istoria amoroasă ilegală din lumea celebrităţilor. Iată câteva dintre perechile de amanţi celebri de la Hollywood, blamate de public

Tori Spelling

Tori şi Dean au patru copii împreună.

Tori şi soţul ei se numără printre amanţii celebri de la Hollywood. Fiica lui Aaron Spelling a făcut din postura de amantă un rol de reality show care i-a adus bani. L-a întâlnit pe actualul soţ, Dean McDermott, pe platourile de la Mind Over Murder - în timp ce ea era căsătorită cu Charlie Shanian, iar Dean era însurat cu actriţa canadiană Mary Jo Eustace. Şi n-a mai aşteptat niciunul divorţul - a fost dragoste şi... sex la prima vedere. Adică, potrivit propriilor confesiuni, cei doi au făcut dragoste în prima noapte după ce s-au cunoscut. Ulterior s-au căsătorit şi au făcut 4 copii. Ironia sorţii: în 2014, Dean a înşelat-o pe Tori tot în Canada, acolo unde a cunoscut-o chiar pe ea.

Amanţi celebri de la Hollywood

LeAnn Rimes

De când e cu Eddie, LeAnn nu mai e prolifică pe plan muzical.

Iată un alt cuplu care intră cu succes în categoria "amanţi celebri de la Hollywood", după acelaşi model: LeAnn şi Eddie Cibrian. Fiindcă LeAnn era căsătorită cu Dean Sheremet, atunci când l-a cunoscut pe Eddie Cibrian, care era însurat cu Brandi Glanville. Întâlnirea s-a petrecut tot pe platourile de filmare ale unei pelicule, Northern Lights. Glanville n-a trecut niciodată peste faptul că şi-a pierdut mariajul din cauza lui LeAnn, pe care o înţeapă în declaraţii de câte ori are ocazia. Cât despre LeAnn, a trecut peste tot scandalul divorţurilor, s-a căsătorit cu Eddie, bărbatul visurilor ei, dar... de-atunci cariera ei muzicală s-a topit.

Amanţi celebri de la Hollywood

Kristen Stewart

[caption id="attachment_393615" align="alignnone" width="500"] Din cauza greşelii făcute, Kristen l-a pierdut pe Pattinson.[/caption]

image

Varianta "Fast and furios" la categoria "amanţi celebri de la Hollywood" e alcătuită din Kristen Stewart şi regizorul Rupert Sanders, căci legătura celor doi a produs mare vâlvă şi a avut urmări nefericite, dar ei n-au rămas împreună mai departe de după-amiaza în care paparazzi i-au surprins într-o îmbrăţişare hot. Presa şi fanii au fost şocaţi la vederea fotografiilor, căci Kristen se iubea oficial pe-atunci cu Rob Pattinson, cu care făcea un cuplu adorat de cei care urmăreau avid saga cu vampiri. Sanders era şi el însurat cu actriţa Liberty Ross. Când amantlâcul a ieşit la iveală, Sanders a divorţat, iar Kristen s-a despărţit de Rob, pe care l-a pierdut, în ciuda insistenţelor ei de-a fi iertată şi a se împăca.

Amanţi celebri de la Hollywood

Michelle Bombshell McGee

Lumea a fost şocată să vadă cât de diferită era amanta de soţia Sandra Bullock.

Vă mai amintiţi de scandalul iscat la puţin timp după ce Sandra Bullock a câştigat premiul Oscar? De la extaz la agonie... Ei bine, Michelle a fost vinovata, artista tatuatoare şi soţul Sandrei, Jesse James înscriindu-se astfel cu succes printre amanţii celebri de la Hollywood. McGee s-a apărat la vremea respectivă, spunând că nu ştia că mariajul lui Jesse cu actriţa mai era funcţional. "Nu aş fi fost cu el dacă aş fi ştiut că e însurat. M-a lăsat să cred că duceau vieţi separate", a spus Michelle. Dar nimic n-a mai putut opri divorţul lui James de Sandra Bullock.

Amanţi celebri de la Hollywood

Marla Maples

Marla a fost amanta, dar şi cea de-a doua soţie a lui Trump.

Nu ştim dacă actualului candidat la preşedinţia Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, îi place să-şi mai amintească de asta, dar şi el se numără, împreună cu actriţa Marla Maples, printre amanţii celebri de la Hollywood. Da, da, ea este cea care a provocat divorţul mogulului de prima soţie, Ivana Trump, după ce cele două s-au încăierat pe o pârtie din Aspen în 1991, când Ivana a aflat totul despre amantlâcul lui Trump, care se petrecea chiar şi în timpul concediilor conjugale. La doi ani de la acel scandal, Marla s-a căsătorit cu Donald, căruia i-a dăruit şi o fiică. Marla şi Donald au divorţat, însă, în 1999, politicianul fiind însurat cu Melania Knauss din 2005.

Amanţi celebri de la Hollywood

Rachel Uchitel

Rachel a afost amanta nr.1 în scandalul divorţului lui Tiger Woods.

Bruneta şi campionul de golf Tiger Woods au purtat şi ei eticheta de amanţi celebri de la Hollywood. De fapt, ca să fim corecţi, Rachel a fost cea mai cunoscută dintre numeroasele amante pe care s-a descoperit în 2009 că le avusese sportivul în timpul mariajului lui cu Elin Nordegren, Tiger suferind, chipurile, de dependenţă de sex.

Amanţi celebri de la Hollywood

Sienna Miller

Sienna s-a apărat, spunând că n-a fost suficient de matură acceptând o legătură cu Getty.

Actriţa figurează printre amanţii celebri de la Hollywood împreună cu Balthazar Getty, care era însurat şi avea copii în 2008, când îşi trăia idila lui Miller. "Probabil că nu par o persoană foarte drăguţă", s-a scuzat vedeta, care s-a văzut în taină cu cel pe care-l aşteptau acasă patru copii. "Dar dacă urmăreşti îndeaproape viaţa unui om între 21 şi 27 de ani, nu vei descoperi doar lucruri frumoase", s-a apărat Sienna.

Amanţi celebri de la Hollywood

Luciana Morad

Luciana a provocat despărţirea lui Mick Jagger de Jerry Hall.

Ea este femeia care a pus capăt mariajului lui Mick Jagger cu Jerry Hall. Când Jerry a aflat nu doar că rockerul se iubea cu brazilianca, ci şi că aceasta era însărcinată, a înaintat actele de divorţ. N-a mai contat că, de faptul, uniunea lor consfinţită pe o plajă n-a fost niciodată recunoscută oficial ca fiind mariaj. Nici Mick n-a rămas, însă, cu Luciana. În urma iubirii lor, a venit pe lume un băieţel: Lucas Maurice Morad Jagger. Azi, prezentatoarea TV e căsătorită de 10 ani cu Marcelo de Carvalho, căruia i-a dăruit un fiu.

Foto: WENN, arhivăRecente pe Ok! Magazine

Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg