Amber Heard a chemat poliţia din nou. Ce s-a întâmplat

14 iunie, 2016
Amber Heard arrives at Los Angeles International Airport (LAX) jpeg

Am crezut c─â s-au mai lini┼čtit apele dintre cei doi, dar iat─â c─â nu e a┼ča. Ieri, 13 iunie, avocatul lui Amber Heard a apelat num─ârul de urgen┼ú─â pentru a reclama faptul c─â Johnny Depp a ├«nc─âlcat ordinul de restric┼úie, pe care Amber l-a ob┼úinut dup─â presupusa b─âtaie.

Amber a chemat poli┼úia la re┼čedin┼úa sa din Los Angeles

Scandalul dintre cei doi fo┼čti so┼úi e departe de a se fi ├«ncheiat. Amber Heard, prin intermediul unuia dintre avoca┼úi, a ├«n┼čtiin┼úat for┼úele de ordine c─â actorul a ├«nc─âlcat hot─âr├órea judec─âtorului de a nu se apropia de ea. Se pare c─â actorul ┼či-ar fi trimis ni┼čte angaja┼úi la re┼čedin┼úa din Los Angeles, pe care a ├«mp─âr┼úit-o cu Amber ┼či unde locuie┼čte aceasta acum, dup─â unele lucruri.

Din p─âcate pentru Amber, poli┼úia din Los Angeles a considerat c─â ordinul de restric┼úie nu a fost ├«nc─âlcat, din moment ce nici Amber ┼či nici Depp nu erau la fa┼úa locului, ci doar ni┼čte reprezentan┼úi de-ai actorului, care veniser─â dup─â c├óteva lucruri ce-i apar┼úineau lui Johnny.

Ofi┼úerul Tony Im, de la poli┼úia din Los Angeles, a confirmat pentru Us Weekly cele ├«nt├ómplate ┼či a relatat c─â poli┼úia s-a prezentat ├«ntr-adev─âr la fa┼úa locului, dar doar pentru a se asigura c─â Johnny, prin reprezentan┼úii lui, va retrage din locuin┼ú─â doar lucrurile care au fost listate ├«n fa┼úa unui judec─âtor.

Se pare c─â dup─â concertul din Bucure┼čti, Johnny a zburat c─âtre insula lui privat─â din Bahamas, acolo unde s-a c─âs─âtorit cu Amber.

Amintim c─â Amber a intentat actele de divor┼ú pe 23 mai, dup─â 15 luni de mariaj. Tot atunci actri┼úa a cerut un ordin de restric┼úie ├«mpotriva lui Johnny Depp, sus┼úin├ónd c─â actorul a abuzat-o fizic ┼či psihic pe parcursul mariajului lor.

foto:  Arhiv─â OK!Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg