Amber Heard ar putea fi anchetată pentru sperjur. A minţit actriţa că a fost abuzată?

18 mai, 2022
Amber Heard sperjur ancheta pentru marturie mincinoasa in procesul cu Johnny Depp (4) jpg

Pe măsură ce procesul deschis de Johnny Depp aruncă pe masă noi şi noi dovezi, mărturia actriţei e pusă la îndoială.

Procesul dintre actrița Amber Heard și actorul Johnny Depp nu s-a încheiat încă, iar noi informații continuă să iasă la suprafață. Noutatea zilei este că actriţa ar putea fi supusă unei anchete a poliției, sub acuzația de mărturie mincinoasă într-un tribunal din Virginia.

Amber Heard a fost prinsă cu minciuna chiar în timpul procesului care se desfăşoară acum în Phoenix, intentat de fostul ei soţ. E vorba despre banii pe care i-a primit în urma divorţului de Johnny Depp, cele 7 milioane de dolari pe care, la vremea aceea, a spus că le va dona mai multor fundaţii caritabile. Se pare, însă, că lucrurile n-au stat chiar aşa, iar Amber "a întârziat" să doneze 3,5 miioane de dolari, adică jumătate din sumă, pe care a spus că o va direcţiona către American Civil Liberties Union.

N-ar fi fost nicio problemă dacă nu s-ar fi ţinut de cuvânt, poate cel mult s-ar fi ales cu o reputaţie proastă în ceea ce priveşte modul ei de-a se ţine de cuvânt. Doar că Amber Heard a susținut de mai multe ori, inclusiv sub jurământ, în procesul de calomnie intentat de Depp în 2020 în Marea Britanie, că a donat întreaga sumă de bani în scopuri caritabile. Mai mult, actriţa a apărut în talk-show-ul olandez RTL Late Night în 2018, unde a spus: „În total, s-au donat 7 milioane de dolari – i-am împărțit între ACLU și Spitalul de Copii din Los Angeles. Nu am vrut nimic”.

stanga
dreapta
Amber Heard sperjur ancheta pentru marturie mincinoasa in procesul cu Johnny Depp (3) jpg
Amber Heard sperjur ancheta pentru marturie mincinoasa in procesul cu Johnny Depp (2) jpg
Amber Heard sperjur ancheta pentru marturie mincinoasa in procesul cu Johnny Depp (1) jpg

Nu ar fi prima oară când Amber e prinsă cu minciuna. În urmă cu doi ani, autorităţile australiene redeschideau cazul privind aducerea ilegală în această ţară a câinilor săi, Pistol şi Boo, după ce s-a constatat că aceasta comisese sperjur. Informaţia provenea, culmea!, tot de la un fost angajat al lui Johnny Depp, Kevin Murphy, care a susţinut că Heard şi-a convins personalul să mintă sub jurământ instanţa australiană şi să declare că ea că nu era la curent cu controalele vamale.

Şi să ne amintim şi că, în 2016, Heard a fost condamnată la o lună de comportament exemplar după ce a pledat vinovată pentru furnizarea unui document fals oficialilor vamali.

Cum mulţi dintre apropiaţi care au venit să depună mărturie în favoarea lui Johnny Depp spun că actorul nu a fost niciodată violent cu ea şi că ea şi-a înscenat bătăile, ce să mai credem, după atâtea mărturii mincinoase? Că a minţit şi când a spus că a fost abuzată?

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
musk și vivian PNG
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
1 sandra bullock jpg jpeg
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg
6 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 4 jpg jpeg
2 Vladimir Putin, Alina Kabaeva profimedia 0571684002 jpeg
Tily Niculae jpg
profimedia 0661332850 jpg
Meryl Streep jpg
Shakira (3) jpg
George Michael jpg
Emme fiica lui Jennifer Lopez e de genul neutru ei (1) jpg