Amber Heard ar putea fi anchetată pentru sperjur. A minţit actriţa că a fost abuzată?

18 mai, 2022
Amber Heard sperjur ancheta pentru marturie mincinoasa in procesul cu Johnny Depp (4) jpg

Pe măsură ce procesul deschis de Johnny Depp aruncă pe masă noi şi noi dovezi, mărturia actriţei e pusă la îndoială.

Procesul dintre actrița Amber Heard și actorul Johnny Depp nu s-a încheiat încă, iar noi informații continuă să iasă la suprafață. Noutatea zilei este că actriţa ar putea fi supusă unei anchete a poliției, sub acuzația de mărturie mincinoasă într-un tribunal din Virginia.

Amber Heard a fost prinsă cu minciuna chiar în timpul procesului care se desfăşoară acum în Phoenix, intentat de fostul ei soţ. E vorba despre banii pe care i-a primit în urma divorţului de Johnny Depp, cele 7 milioane de dolari pe care, la vremea aceea, a spus că le va dona mai multor fundaţii caritabile. Se pare, însă, că lucrurile n-au stat chiar aşa, iar Amber "a întârziat" să doneze 3,5 miioane de dolari, adică jumătate din sumă, pe care a spus că o va direcţiona către American Civil Liberties Union.

N-ar fi fost nicio problemă dacă nu s-ar fi ţinut de cuvânt, poate cel mult s-ar fi ales cu o reputaţie proastă în ceea ce priveşte modul ei de-a se ţine de cuvânt. Doar că Amber Heard a susținut de mai multe ori, inclusiv sub jurământ, în procesul de calomnie intentat de Depp în 2020 în Marea Britanie, că a donat întreaga sumă de bani în scopuri caritabile. Mai mult, actriţa a apărut în talk-show-ul olandez RTL Late Night în 2018, unde a spus: „În total, s-au donat 7 milioane de dolari – i-am împărțit între ACLU și Spitalul de Copii din Los Angeles. Nu am vrut nimic”.

Nu ar fi prima oară când Amber e prinsă cu minciuna. În urmă cu doi ani, autorităţile australiene redeschideau cazul privind aducerea ilegală în această ţară a câinilor săi, Pistol şi Boo, după ce s-a constatat că aceasta comisese sperjur. Informaţia provenea, culmea!, tot de la un fost angajat al lui Johnny Depp, Kevin Murphy, care a susţinut că Heard şi-a convins personalul să mintă sub jurământ instanţa australiană şi să declare că ea că nu era la curent cu controalele vamale.

Şi să ne amintim şi că, în 2016, Heard a fost condamnată la o lună de comportament exemplar după ce a pledat vinovată pentru furnizarea unui document fals oficialilor vamali.

Cum mulţi dintre apropiaţi care au venit să depună mărturie în favoarea lui Johnny Depp spun că actorul nu a fost niciodată violent cu ea şi că ea şi-a înscenat bătăile, ce să mai credem, după atâtea mărturii mincinoase? Că a minţit şi când a spus că a fost abuzată?

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg