Amber Heard, geloasă pe Vanessa Paradis

9 noiembrie, 2015
2015 Toronto International Film Festival  'The Danish Girl' Premiere jpeg

Când îi vezi păşind pe covorul roşu ţi­nându-se de mână şi furându-şi săru­turi pasionale aproape cu ostentaţie în faţa bliţurilor paparazzilor, nici prin gând nu-ţi trece că acasă se ceartă ca doi latini cuprinşi de gelozie. Mai ales după niciun an de căsnicie! Căci, deşi a devenit deja un clişeu ca Amber Heard (29) şi Johnny Depp (52) să-şi arate dragostea în public, nu mai e rost de linişte în casa lor. Mărul discordi­ei: iahtul actorului, care păstra încă numele... fos­tei. O ambarcaţiune de lux oferită cadou de John­ny mamei copiilor lui, Vanessa Paradis, în 2007, şi rămasă în proprietatea starului, dimpreună cu insula privată din Bahamas, după des­părţirea lor din 2012.

image

Aşa se face că, la nouă luni după romantica nuntă de pe plaja Little Hall’s Pond Cay­din Bahamas – aceeaşi pe care Johnny îi jura iubire veş­nică Vanessei –, Amber n-a mai putut îndura amintirea franţuzoaicei şi şi-a somat soţul să scape imediat de păcătosul vas. „Johnny iubea iahtul acela, dar l-a cumpărat pentru Vane­ssa, iar Amber este încă geloasă pe ea“, a dezvăluit o sursă apropiată actorului din Black Mass, pentru Us Magazine. Iar Depp, căruia nu-i place să fie con­strâns să facă alegeri radicale, a încercat să calme­ze situaţia schimbând numele bărcii, Vajoliroja, (nume compus din primele două litere ale celor doi copii, Lily-Rose şi Jack, dar şi ale Vanessei). Dar, chiar şi rebotezată Amphitrite, ambarcaţiunea a rămas ca un ghimpe în inima lui Amber, care şi-a reluat tirul nemulţumirilor. Iar Johnny s-a văzut nevoit s-o scoată la vânzare.

image

Numai că vasul e doar un amănunt. Căci apropiaţii spun că nu trece săptămână fără ca pereţii proprietăţii lor din West Hollywood să nu fie zguduiţi de certuri pornite din astfel de gelozii. Şi iată şi moti­vul: „De dragul lui Jack şi-al lui Lily-Rose, Johnny şi Vanessa păstrează o relaţie cordială. Şi, orice s-ar întâmpla, Vanessa rămâne mama copiilor săi, iar Amber nu poate interveni în această chestiu­ne“, spune o sursă pentru revista franceză Public. Acum, nu se poate spune că Amber nu face efor­turi susţinute pentru a şi-i apropia pe Jack şi Lil­ly-Rose, conştientă fiind de ascendentul pe care-l au aceştia asupra tatălui lor. Dar vrea s-o elimine cât se poate de mult pe Vanessa din ecuaţie, motiv pentru care face „lobby“ pe lângă Depp să renunţe şi la reşedinţa pe care o are în Plan-de-la-Tour, în sudul Franţei. Un loc în care Amber n-ar vrea să calce niciodată, de vreme ce e impregnat de amin­tirea celor zece veri pline de iubire petrecute de Johnny în braţele franţuzoaicei. Dar pentru care frumoasa texană ar putea intra în conflict cu cei doi adolescenţi ai lui Johnny, pentru care Plan-de-la-Tour e mai mult decât o casă de vacanţă, e amintirea unei copilării fericite pierdute.

image

foto: guliver/getty images/splash news, heptaRecente pe Ok! Magazine

Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii  Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta  Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki  profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu  pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia  Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas  Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant  Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg
Elon Musk şi Amber Heard au avutt o relaţie scurtă jpeg
Salma Hayek despre cum se mentine tanara si supla  Instagram jpg
rona hartner
iulia vantur si salman khan 8 webp