Amber Heard, prinsă în flagrant! Actriţa, în braţele lui Elon Musk în penthouse-ul lui Johnny Depp. FOTO incendiare

27 martie, 2020
1 fotojet jpg jpeg

Johnny Depp a avut dreptate! Fosta lui soţie chiar l-a înşelat pe actor cu faimosul miliardar, iar acum ies la iveală dovezile!

Daily Mail a publicat câteva fotografii incredibile cu Amber Heard şi Elon Musk în liftul apartamentului de lux al lui Johnny Depp. Cei doi nu-şi puteau ţine mâinile departe unul de altul, fapt care confirmă ceea ce a declarata actorul din Piraţii din Caraibe, şi anume că cei doi au avut o aventură în timpul mariajului dintre Johnny şi Amber. Şi, mai mult, complică procesul pe care cei doi foşti soţi încă îi duc unul împotriva celuilalt.

Amber şi Elon, pe vremea când îşi afişau iubirea în public

tot ei jpg jpeg

Musk a susţinut dintotdeauna că Amber era despărţită de Depp atunci când şi-au început ei relaţia amoroasă. Iar Johnny îl contrazice cu tot ceea ce are el mai sfânt pe lumea asta. De fapt, starul hollywoodian e convins că cei doi şi-au început relaţia extraconjugală la numai o lună de la nunta celor doi actori.

Convins că va avea câştig de cauză în tribunal, Depp a dat-o în judecată pe fosta lui jumătate în urmă cu ceva vreme, pretinzându-i nu mai puţin de 50 de milioane de dolari despăgubire pentru stricăciunile de imagine aduse post-divorţ.

Depp a avut dreptate! Soţia îl înşela!

si asta jpg jpeg

Imaginile obţinute de Daily Mail o surprind de fosta lui soţie în costum de baie şi în braţele lui Musk. Cei doi se aflau în liftul din apartamentul de lux din Los Angeles al actorului, adică în locuinţa pe care ea o împărţea cu soţul ei.  

Nu avem cunoştinţă de momentul la care au fost făcute fotografiile. Paznicii imobilului au declarat, sub jurământ, că Elon a vizitat-o pe Heard de numeroase ori, atât înainte de-a se despărţi de soţul ei, cât şi după divorţul din mai 2016.

Iată dovada infidelităţii ei!

imaginile jpg jpeg

Depp (55) s-a mutat din locuinţa care nu i-a adus noroc în dragoste la numai o lună după despărţirea de Amber, dar Heard a continuat să locuiască acolo până în decembrie 2016.

Actorul nominalizat la Oscar deţinea nu mai puţin de cinci penthouse-uri în acea clădire, toate cu acces prin liftul cu pricina, dar le-a vândut pe toate pentru suma totală de 10,88 de milioane de dolari.

Foto - Profimedia, DailyMail.com

#eOKsăStămAcasăRecente pe Ok! Magazine

Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg