Amber Heard s-a afişat în public cu noua iubită. Actriţa a recunoscut zilele trecute că l-a lovit pe Johnny Depp, fostul soţ

10 februarie, 2020
6 amber heard jpg jpeg

Amber Heard nu se mai fereşte şi recent a apărut în public alături de iubita sa. Bianca Butti s-a dovedit a fi foarte protectivă cu actriţa, a ferit-o de aparatele de fotografiat.

Recent, Amber Heard a apărut alături de iubita sa la evenimentul WME Pre-Oscar din Los Angeles. În vârstă de 33 de ani, actriţa a recunoscut chiar cu câteva zile în urmă că ar fi sot violentă cu fostul ei soţ, Johnny Depp. 

Amber Heard şi Bianca Butti au fost foarte discrete şi nu au oferit vreo declaraţie la aceasta apariţie, ba chiar păreau deranjate că sunt fotografiate. Iubita a fost foarte protectivă cu actriţa, a ţinut-o de mână şi parcă o ferea de fotografi. Amber a ales o ţinută foarte sexy, a îmbrăcat o rochie neagră, cu un decolteu adânc. Iubita a fost discretă şi a ales să poarte un costum masculin, negru. 

Amber Heard l-ar fi lovit pe Johnny Depp! Actriţa a recunoscut 

În înregistrarea din 2015, este auzită Amber Heard spunând: "Nu mai ştiu ce mişcare am făcut cu mâna, dar te simţi bine. Nu te-am rănit. Nu ţi-am dat un pumn, ci o palmă". "Nu îţi pot promite că nu voi mai fi fizică. Dumnezeule, câteodată sunt atât de furioasă încât îmi pierd controlul", mai spune în înregistrare actriţa, mai tânără decât fostul ei soţ cu 23 de ani.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit în 2015 şi au divorţat în ianuarie 2017.

Iubită lui Amber Heard suferă de cancer la sân

Bianca Butti a fost prima oară diagnosticată cu cancer în anul 2015 şi, după ce reuşise să învingă cumplita boală, se pare că aceasta a revenit în cele din urmă. Prima oară Bianca a făcut chimioterapie, radiaţii şi a fost chiar şi operată, însă acum susţine că, de când boala i-a revenit, încearcă să facă tratamente alternative, scrie click.ro.

„Când am aflat că am din nou cancer am fost mai mult decât devastată. O nouă tumoră a apărut la sânul meu drept, la aproape 3 ani după ce medicii mi-au spus că nu mai aveam cancer”, explica aceasta.Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg