Amber Heard s-a întors la fostul iubit, Elon Musk, după ce l-a băgat în drepresie? Iată-i din nou împreună!

17 noiembrie, 2017
9 hepta 3222479 jpg jpeg

Au fost împreună timp de mai bine de un an, dar mult timp şi-au ţinut relaţia ferită de ochii curioşilor. În luna aprilie, cei doi confirmau în mod indirect povestea de dragoste printr-o fotografie de cuplu distribuită pe reţelele de socializare, dar câteva luni mai târziu Elon şi Amber se despărţeau.

image

Amber Heard şi inventatorul Tesla, Elon Musk, par că mai au lucruri de împărţit chiar dacă nu mai formează un cuplu, căci au fost surprinşi din nou împreună, după o lungă perioadă de timp, luând masa de prânz în Los Angeles. Ieri, fotografii i-au surprins pe cei doi şi păreau destul de apropiaţi. Această întâlnire vine la câteva zile după ce Elon Musk a făcut declaraţii emoţionante pentru revista The Rolling Strone, mărturisind că este în depresie de când actriţa de 31 de ani l-a părăsit.  Elon, care a fost căsătorit de două ori a fost rănit după ce Amber l-a lăsat cu ochii în soare. „S-a despărţit de mine mai mult decât m-am despărţit eu de ea, cred. Am fost cu adevărat îndrăgostit şi a durut rău de tot”.

Musk a avut emoţii atunci când a vorbit despre faptul că urăşte să doarmă singur:  „Nu voi fi niciodată fericit fără a avea pe cineva. Să mă culc singur este un lucru care mă omoară. Caut o relaţie de lungă durată. Nu caut o aventură de o noapte. Caut o parteneră serioasă, un suflet pereche, lucruri de acest gen. Dacă nu sunt îndrăgostit, dacă nu am o parteneră stabilă, nu pot fi fericit", a mărturisit omul de afaceri.

image

Să fie acest interviu sincer al miliardarului motivul pentru care Amber a decis să se întoarcă la el? Încă nu este confirmată împăracea celor doi, însă au părut destul de apropiaţi în timpul întâlnirii. Desigur, poate fivorba şi de o ieşire ca între prieteni pentru că tot Musk declara, imediat după despărţire, că el şi Amber au rămas în relaţii bune: "Deşi eu şi Amber suntem despărţiţi, am rămas prieteni apropiaţi şi încă ne mai iubim."

Foto: Hepta - Osvaldo / BACKGRIDRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg