Amber Heard, scoasă din distribuția „Aquaman 2“, după noul interviu? Staff-ul ei neagă orice zvon, dar...

15 iunie, 2022

Fosta soție a lui Johnny Depp continuă tirul acuzațiilor, chiar dacă asta o costă un nou proces și pierderea rolului de 2 milioane de dolari!, dar

amber heard jason mamoa png

Amber Heard se vede în situația de-a se justifica pentru toate acuzațiile aduse până acum actorului Johnny Depp, după ce instanța din Fairfax, Washington, i-a dat acestuia câștig de cauză și după ce ea a fost găsită vinovată pentru defăimare. Și, în ciuda noului proces care o paște pentru sperjur, fosta nevastă a starului hollywoodian apasă și mai tare pedala acuzațiilor, reiterându-le într-un nou interviu acordat celor de la „Today“.

Dacă până acum rolul său din „Aquaman 2“ era supus discuției, din cauza turnurii luate de procesul lui Depp, insistența cu care Heard își continuă vendetta împotriva fostului soț o expune și mai mult riscului de-a rămâne fără rolul din sequel-ul cu Jason Momoa, care i-ar fi adus 2 milioane de dolari - necesari acum, ce-i drept, după ce instanța din Fairfax a dispus ca ea să-i plătească lui Johnny Depp daune de 10 milioane de dolari!

detaliu front heard aquaman jpeg

Dar, în timp ce tot mai multe voci susțin că Amber Heard „este îndepărtată din Aquaman 2 și rolul ei va fi jucat de o altă actriță”, staff-ul ei infirmă cu vehemență această știre, punând totul pe seama valului de ură generat de difuzarea live în online a procesului cu Depp.

Potrivit celor de la „Just Jared“, actrița în vârstă de 36 de ani - care a terminat deja filmările pentru continuarea filmului SF din 2018 în care a jucat alături de Jason Momoa - a fost oficial eliminată din distribuție după ce Warner Bros. a „testat filmul”, care urmează să aibă premiera în decembrie, și a ajuns la concluzia că scenele lui Heard ar trebui refăcute cu o altă actriță. Și asta din cauză că producătorii se tem că, din cauza problemelor personale ale lui Heard, și filmul va avea de suferit. Iar cele 2 milioane promise contractual lui Heard ar atrage pagube de și mai multe milioane la box-office, dacă producția ar fi lansată cu ea în rolul Merei.

Însuși Walter Hamada, directorul executiv al Warner Bros, a spus în timpul procesului că producătorii au luat deja în considerare înlocuirea actriței, din cauza așa-zisei lipse de „chimie naturală” cu protagonistul Jason Momoa.

Cert e că, deși se confruntă cu același val de antipatie pe care ea însăși l-a generat în 2016 împotriva lui Johnny Depp, Amber Heard rămâne pe poziții și continuă să-l atace, făcându-l violent, abuziv și mincinos, în interviul acordat celor de la „Today“. Ba mai mult, actrița i-a acuzat și pe jurați că s-au lăsat păcăliți de fostul ei soț, pe care îl consideră un „actor fantastic” care „a convins lumea că are foarfece în loc de degete” - cu referire la rolul lui din „Edward Mâini-de-foarfecă“, al lui Tim Burton.Recente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg