Amber Heard, soţia lui Johnny Depp, a intentat divorţul după 15 luni de căsnicie

26 mai, 2016
Amber Heard Faces Trial In Gold Coast Court For Smuggling Johnny Depp's Dogs Into Australia jpeg

Este una dintre cele mai neaşteptate veşti din culisele celui mai frumos cuplu căsătorit de la Hollywood:   Amber Heard a decis să divorţeze de Johnny Depp după un an de căsnicie, deşi relaţia lor părea una ruptă din poveşti.

Johnny Depp şi Amber Heard, cel mai hot cuplu din showbiz, divorţează

Conform surselor TMZ, superbitatea de 30 de ani ar fi motivat cererea de divorţ cu clasicele “diferenţe ireconciliabile”, la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles. În plus, Amber ar pretinde şi rentă viageră (susţinere financiară) din partea nominalizatului la Oscar, după separarea oficială între cei doi soţi din data de 22 mai.

Multora le pare o lovitură dură dată lui Depp, care şi-a pierdut şi mama, pe Betty Sue Palmer, chiar cu două zile înainte de depunerea actelor de divorţ de către soţia sa, mai tânără cu 22 de ani. În această luptă care începe atât de urât, nici starul de 52 de ani nu se lasă mai prejos, cerându-i judecătorului să refuze cererea lui Amber de-a primit rentă viageră, deşi nu au contract prenupţial.

Amber Heard e cea care doreşte divorţul, la 15 luni de la nuntă

În spatele acestor diferenţe ireconciliabile motivate de actriţa americană în actele de divorţ, se pot afla multe teorii plauzibile, mai ales că acest cuplu e departe de-a fi unul liniştit. Cunoaştem prea bine latura rebelă şi atipică a marelui star de 52 de ani, care-a trecut şi el prin dependenţele de droguri şi alcool, cât şi dualitatea misterioasă a unei actriţe atât de frumoase şi încă la început de drum precum Amber. În fond, e ispita care l-a convins pe Depp să încheie relaţia de 14 ani cu Vanessa Paradis, mama celor doi copii ai săi, şi să devină om de familie.

Johnny, la premieras 'Alice Through the Looking Glass', pe 23 mai, fără Amber

Ultima oară când frumoşii soţi – acum în pragul divorţului – au fost văzuţi în public împreună a fost în aprilie, când blonda de 30 de ani a fost audiată pe plaiuri australiene privind scandalul câinilor lui Amber – care au fost introduşi ilegal în Australia, după ce ea a falsificat documentele animalelor. Apropo, aceasta a recunoscut infracţiunea şi a plătit o amendă.

Pe 18 aprilie 2016, în Gold Coast, Australia, la audierea blondei

În fine, cert este că vestea divorţului este cât se poate de reală, spre nefericirea şi nemulţumirea fanilor de pretutindeni ai frumosului cuplu – bine, în special ai lui Johnny. Şi, din păcate, intuim că nu se va termina prea frumos…

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg