Amintiri despre "Big Brother". Ce fac acum Violeta şi Soso şi cât de mult s-au schimbat ei?

7 noiembrie, 2018
1 bb concurenti jpg jpeg

Cu mult înainte de Insula iubirii, Exatlon sau Ultimul trib a fost acest reality-show de mare succes: Big Brother, mai exact primul sezon din această emisiune, difuzat de Prima TV în anul 2003. 

Este vorba de emisiunea prezentată de Andreea Raicu şi de Virgil Ianţu, câştigată într-un final de Sorin Fişteag (Soso), dar care ne-a dat şi alte vedete active acum în showbizul românesc: Ernest, Violeta Ivu sau Andreea Vasile.

Noi am vorbit cu doi dintre cei mai populari concurenţi din această emisiune fenomen şi am aflat ce a însemnat pentru ei Big Brother şi cât de mult i-a ajutat, atunci, participarea la acest concurs.

image

Simpaticul Soso, în vârstă de 37 de ani, a părăsit de ceva timp România şi trăieşte acum în Düsseldorf (Germania), acolo unde lucrează ca  specialist în medicină internă şi face a doua specialitate pe pneumologie. În 2003, Soso a câştigat premiul cel mare, de 50.000 de dolari.

"Pe atunci, banii ăştia însemnau mult. Mi-am achiziţionat un apartament, iar maşină le-am luat doar mamei şi fratelui meu, căci eu nu conduceam pe atunci. De restul banilor, am trăit câţiva ani buni şi am călătorit mult", ne-a mărturisit Sorin.

image

"Nu ştiu exact ce oferte a primit fiecare dintre concurenţi, după show. Cert e că, după Big Brother, cu toţii aveam un potenţial de imagine ce putea fi exploatat. Cine a vrut să o facă a făcut-o, cine nu, cum sunt şi eu, şi-a văzut de drumul său."

În vârstă de 39 de ani, Violeta Ivu este cunoscută şi acum, la 15 ani de la terminarea show-ului, drept fata cu pelerina. Mamă a doi copii şi căsătorită cu Petru Ivu, rockerul care îi făcea dedicaţii muzicale în timp ce aceasta se afla în casa Big Brother, Vio a rămas în lumea televiziunii, colaborând la diferite producţii TV. Ce a câştigat ea după Big Brother?

image

"Din punct de vedere financiar a fost foarte bine pentru mine, chiar dacă nu am câştigat premiul cel mare. Fiecare concurent a fost plătit pentru drepturi de imagine, în funcţie de cât a stat în casă. A fost o suma frumuşică faţă de cât câştigam atunci în calitate de tânăr reporter la TVR, din care le-am cumpărat şi surorilor şi părinţilor mei câte ceva", spune Vio.

"În adâncul sufletului meu îmi doream să simt aburul celebrităţii şi dorinţa aceasta mi s-a îndeplinit, chiar dacă, ulterior, nu am ştiut să profit de această celebritate. Deh, eram un copil naiv de 24 de ani!", recunoaşte fosta concurentă.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg