Amna, eliminată de la Survivor România 2021: "Mi-am depăşit nişte limite aici"

18 ianuarie, 2021
4 amna eliminata de la survivor 2 jpg jpeg

Cântăreaţa Amna este prima concurentă care părăseşte competiţia Survivor România 2021. 

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a mai făcut un anunţ important pentru concurenţi în primul consiliu de eliminare la Survivor România 2021. Acesta a menţionat cine sunt cei mai votaţi concurenţi de către public atât în echipa Faimosilor, cât şi în echipa Războinicilor.

Cel mai votat concurent din echipa Războinicilor a fost desemnată Roxana Ghiţă, care a fost nevoită, conform regulamentului să facă o nominalizare din echipa să. Şi această a decis cu părere de rău să-l nominalizeze pe Alin spre eliminare. Iar în echipa Faimosilor, cel mai votat concurent de către public a fost desemnat Jador, care la rândul lui a nominalizat-o pe Alexandra Stan. Astfel, Daniel Pavel a anunţat faptul că bătălia finală în consiliul de eliminare se va da între Amna, Alexandra Stan, Sorin şi Alin. După câteva momente de suspans în care concurenţii au aşteptat cu sufletul la gură verdictul serii, prezentatorul emisiunii a anunţat că prima concurentă care părăseşte competiţia Survivor România este Amna.

Artista a ţinut să le spună câteva cuvinte de rămas bun foştilor săi colegi din echipa Faimosilor, promiţându-le solemn că îi va urmări de acasă şi îi va susţine.

"Mult mai puternică! Deşi poate pentru telespectatori sau poate pentru colegi nu am fost suficient de puternică! Eu mi-am depăşit nişte limite! Am învăţat să stau cu mine! Eram tot timpul într-o fugă nebună în Bucureşti, telefoane, Instagram-ul, Facebook-ul, reţelele de socializare, lucruri de făcut, niciodată nu apucăm să stau cu mine! Am întâlnit nişte oameni, bine îi ştiam, dar aici, cum spuneau şi Războinicii, suntem familie! Seară nu ai televizor, nu ai telefon, tot ce poţi să faci e să comunici cu aproapele tău!

Nu-i nimic întâmplător că se întâmplă aşa! Starea mea de sănătate era din ce în ce mai slăbită şi nici în momentul acesta nu sunt foarte bine! Aşa a vrut Dumnezeu să se întâmple şi le mulţumesc tuturor susţînătorilor de acasă şi că au înţeles că eu nu mai pot continuă! Iar colegii mei nu mai sunt colegi sunt prieteni şi sunt familie de fapt! Şi mai departe o să fiu cea mai fericită când o să ne întâlnim la alte emisiuni sau pe stradă sau in studio! Şi vreau să va aplaud din tot sufletul! Va mulţumesc pentru tot ce m-aţi învăţat! Survivor România e o adevărată experienţă pe care merită s-o trăieşti şi mai departe va doresc să câştigaţi mâncare cu toţii, ştiu cât de importantă e că să puteţi să continuaţi! Şi sunt sigură că o să va urmăresc de câte ori o să fiu acasă!

Da, va votez! O să va susţin de acasă! Va mulţumesc!", a spus Amna înainte să-şi părăsească echipa.

1 amna eliminata de la survivor jpg jpeg

Lucian Barbu de la Războinici a plecat şi el acasă

Înainte de începerea consiliului de eliminare, prezentatorul Daniel Pavel a făcut un anunţ importat în ceea ce îl priveşte pe Lucian Barbu, după ce Războinicul a suferit de curând o accidentare gravă pe teren, care i-a adus imposibilitatea de a reveni în joc alături de echipa sa. Prezentatorul emisiunii „Survivor România” a subliniat faptul că Lucian Barbu, profesor de înot, este primul concurent care va părăsi competiţia din cauza faptului că starea să de sănătate nu-i mai permite revenirea pe teren alături de colegii săi de echipă, scrie click.ro.

Vizibil afectat de accidentarea suferită, dar şi extrem de trist pentru că s-a văzut nevoit să renunţe la competiţie din cauza accidentării suferite, Lucian Barbu a ţinut să le spună câteva cuvinte de rămas bun colegilor săi şi să le promita că îi va susţine de acasă până la final.

Foto: Kanal DRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg