Amna și-a dat peste cap silueta, după ce a luat hormoni. ”Peste 20 kilograme”

12 decembrie, 2022
Amna

Dacă acum este într-o formă fizică de zile mari, Amna a avut ceva probleme în tinerețe.

Solista a făcut o greșeală serioasă și tocmai de aceea a vrut să semnalizeze problema, poate că va ajuta pe cineva. Știm că în adolescență fetele sunt foarte sensibile la capitolul aspect fizic. De aceea, nemulțumită de înălțimea sa, Amna a decis să ia hormoni. Departe de a fi o decizie pe care o iei în funcție de toane, multe persoane trebuie să conștientizeze riscurile. Pot apărea probleme de sănătate sau efecte secundare, cum ar fi excesul de greutate.

Amna a povestit în cadrul unui interviu recent faptul că în adolescență a decis să ia hormoni pentru a fi mai înaltă, dar s-a confruntat cu o problemă mult mai serioasă. Din cauza tratamentului, artista a pus multe kilograme în plus. Cântăreața a mărturisit că apoi a fost nevoie de multă muncă pentru a ajunge la o siluetă de care să fie mulțumită. De atunci, a fost foarte atentă cu stilul său de viață.

„În liceu, am vrut să mă înalț și am luat hormoni de creștere, numai că nu am făcut niște analize la oase, se închiseseră cartilajele și n-am avut unde să cresc, m-am dus în lățime în loc de lungime. Am luat undeva la 19-20 de kg. A fost nasol de tot”, a declarat Amna în interviu.

Surprinzător, atunci revenirea nu s-a făcut prin dietă și sport, ci a ajutat-o o boală contagioasă, care i-a tăiat pofta de mâncare: „Am reușit să slăbesc cu ajutorul varicelei. Nu puteam să mănânc deloc și începând să slăbesc m-am ambiționat și am reușit. Nu am mai avut probleme după, dar vergeturile și textura pielii au fost foarte greu de eliminat. Acum sunt cea mai bună variantă a mea”, a spus artista.

Amna a acordat în primăvară un interviu exclusiv revistei OK!Magazine România. Iată ce declarații surprinzătoare a făcut, în legătură cu preocupările legate de siluetă: ”Îmi place să merg la box. Am griji acumulate, ca orice om, şi nu mi-a venit să cred cât de stresată eram înainte de-a începe boxul şi ce bine e să te descarci în ring. Fac box o dată sau de două ori pe săptămână. De menţinut în formă mă menţin cu pilates şi cu sală, unde încerc să-mi dezvolt musculatura pe lung şi nu pe lat, eu neavând o înălţime prea mare. Dacă fac mult cardio, mi se umflă muşchii şi eu nu-mi doresc asta. În plus, mănânc mai mult şi nu e în avantajul meu. În schimb, la box mai mult mă descarc. Îţi jur, când dau în sacul acela, simt cum nu mai am nicio problemă. Pilates fac de două ori pe săptămână şi sală, tot de două ori pe săptămână. Deci de vreo şase ori pe săptămână fac sport.”, a spus Amna.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg