AMR 4 zile până la nuntă! Cine o va conduce pe Meghan Markle la altar?

15 mai, 2018
Prince William, Prince Harry and Meghan Markle attend an Anzac Day Service jpeg

Decizia lui Thomas Markle de-a se retrage din nunta fiicei sale cu Prinţul Harry a stârnit numeroase semne de întrebare legate de persoana care o va conduce pe Meghan la altar în cea mai importantă zi din viaţa ei. Dar un posibil răspuns a apărut deja!

image

Încă de când idila dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle a fost făcută publică, tatăl fostei actriţe s-a comportat absolut decent. Spre deosebire de fiul şi fiica lui din primul mariaj – care au făcut chiar acuzaţii la adresa lui Meghan – Thomas nu a ieşit în faţă cu declaraţii surprinzătoare la adresa fiicei lui sau a familiei regale din care va face ea parte în numai câteva zile.

Asta până recent, când a înscenat o şedinţă foto – despre pregătirile lui pentru nuntă – şi a vândut imaginile oricărui tabloid internaţional care a fost dornic să le cumpere. Şi toată acţiunea a avut loc după ce Prinţul Harry îi ceruse presei să nu îi hărţuiască pe tatăl viitoarei mirese şi pe restul familiei ei. O treabă complet regretabilă!

Iar consecinţele le suportă chiar el. Tom a decis să se retragă din nunta regală, pentru a nu o face şi mai mult de râs pe fiica sa şi viitoarea soţie a Prinţului Harry. Iar asemenea decizie o afectează nu numai pe fiica lui, care de-abia aştepta să fie condusă la altar de tatăl el, dar chiar şi pe Prinţul Harry. Cum aşa? Pentru că istoria pare că se repetă.

image

Cu numai câteva zile înainte de-a avea loc nunta dintre Prinţul Charles şi Lady Diana Spencer, ea a vrut să anuleze întreaga ceremonie nupţială. Mama Prinţului Harry a fost convinsă, până la urmă, de surorile ei, care i-au spus Dianei că e prea târziu să se răzgândească cu numai câteva zile înainte de nuntă, pentru că suvenirurile aveau deja toate chipul ei, iar întreaga lume se aştepta ca ea să fie la braţul Prinţului Charles în ziua cea mare. Asemenea moment, cunoscut de întreaga lume, cu siguranţă că nu este o amintire frumoasă pentru Prinţul Harry, care iată că trece şi el prin emoţii absolut surprinzătoare înainte de a-şi pune pirostriile!

Nunta dintre Prinţul Charles şi Lady Diana, în 1981

Da, e adevărat că domnul Markle a comis un act de trădare la adresa fiicei lui, cu acele fotografii vândute presei, însă absenţa lui de la eveniment poate fi şi mai greu de suportat de fiica lui şi, implicit, de mire, care nu va fi deloc încântat ca aleasa lui să fie în vreun fel mâhnită în ziua cea mare.

Aceasta fiind situaţia delicată în care se află Meghan, cine o va conduce totuşi la altar pe mireasă?

Fostul soţ al lui Meghan, Trevor Engelson

De pe listă este exclus fostul ei soţ, Trevor Engelson, care nu mai are o relaţie apropiată cu Meghan, mai ales din cauza faptului că divorţul lor n-a fost deloc unul amiabil. Adică fosta actriţă i-a dat acestuia papucii în cel mai brusc şi brutal mod cu putinţă - dacă e să ne luăm după spusele lui -,  aşadar prezenţa lui la nuntă nu este nici măcar o opţiune.

O variantă ar fi fost fratele ei vitreg, Thomas Markle Jr, dar, din păcate, nici el nu este aşteptat la ceremonie, el neţinând, în momentul de faţă, legătura cu Meghan. Mai mult, Thomas Jr. a ţinut să-şi exprime părerea cu privire la nunta regală, având numai cuvinte dure la adresa ceremoniei.

Bunicul Alvin Azell Regland, adică tatăl mamei ei, este şi el tăiat de pe listă, acesta decedând în 2011.

Cu alte cuvinte, nimeni din familia complicată a lui Meghan nu-l poate înlocuit pe tatăl ei în rolul pe care-l avea până ieri în ceremonia regală. Tocmai de aceea există tot mai multe voci care susţin că Meghan încearcă din răsputeri să îl convingă pe tatăl ei să se răzgândească şi să o conducă la altar, aşa cum le fusese înţelegerea iniţial.

Meghan trece prin momente dificile

Palatul Kensigton a emis un comunicat în seara de luni în care a fost menţionată situaţia delicată prin care trece Meghan Markle. “Acesta este un moment foarte personal pentru domnişoara Markle, care s-a petrecut cu numai câteva zile înainte de nuntă. Ea şi Prinţul Harry cer, din nou, ca presa şi publicul să trateze cu înţelegere şi respect situaţia dificilă în care se află domnul Markle”, a declarat reprezentantul Casei Regale britanice, care a ţinut să precizeze că nu va fi detaliată situaţia. Cel puţin nu încă.

Un alt comunicat este aşteptat, totuşi, dintr-un moment în altul, prin care să fim informaţi, în mod oficial, cine va fi persoana care o va conduce la altar pe Meghan.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg