AMR 7 zile până la Crăciun! Aceşti copii sunt acum superstaruri. Ce i-au cerut oare Moşului?

18 decembrie, 2019
1 fotojet jpg jpeg

Celebritate, averi sau câteva jucării haioase? În momentul în care au fost făcute aceste fotografii, cel mai probabil că cei mici i-au spus lui Moş Crăciun să le aducă câte o maşinuţă drăguţă sau o păpuşă frumoasă. N-aveau ei pe-atunci planuri de-a cuceri lumea întreagă. Sau aveau?...

Toată lumea are prin albumele de familie fotografii cu Santa de pe vremea când erau mici. Câteva staruri au scos deja de la naftalină imaginile îngălbenite de vreme şi le-au făcut publice, pentru a rememora, cu fanii lor, perioada copilăriei, când dorinţele erau simple şi viaţa necomplicată.

Nu se poate să nu ne înduioşăm când privim fotografiile cu Gwen Stefani, Prinţii Harry şi William, Sarah Michelle Gellar, Jessica Alba, Kourtney Kardashian sau Gigi Hadid, de pe vremea când aveau de-abia câţiva anişori! Toţi s-au urcat pe genunchiul Moşului pentru a spune câte o poezioară şi-a se lăuda cât de cuminţi au fost ei tot anul, în aşteptarea cadourilor de Crăciun.

Micuţii au fost fotografiaţi cel mai probabil de către un membru al familiei, care a păstrat apoi imaginea decenii în şir, până când copiii respectivi au crescut, au ajuns faimoşi şi se pot lăuda acum, spre încântarea publicului, cu amintirile lor de preţ.  

foto - Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg