Amy Winehouse se recăsătoreşte

5 aprilie, 2011

La sfârşitul acestui an, cântăreaţa britanică vrea să ajungă din nou la altar, de data aceasta la braţul regizorului Reg Traviss. După aproape un an de relaţie, marcată de câteva împăcări şi despărţiri,

La sfârşitul acestui an, cântăreaţa britanică vrea să ajungă din nou la altar, de data aceasta la braţul regizorului Reg Traviss.

După aproape un an de relaţie, marcată de câteva împăcări şi despărţiri, Amy Winehouse (27) şi Reg Traviss (33) sunt pregătiţi să ajungă şi în faţa altarului.

Chipurile, Amy Winehouse a renunţat la stilul ei de viaţă dezordonat şi a reuşit să îşi învingă dependenţa de droguri cu ajutorul regizorului Reg Traviss, iar acum vrea să se facă femeie de casă. Asta, cu toate că ea a mai fost căsătorită cu Blake Fielder-Civil, iar mariajul lor s-a terminat scandal, acum doi ani.

„Amy şi cu mine am vorbit despre o căsătorie a noastră şi vrem să închiriem ceva (biserică şi restaurant, n.r.) cât mai curând. Sper să rezolvăm ceva în acest sens în următoarele şase săptămâni pentru o ceremonie ce va avea loc la sfârşitul anului. O iubesc foarte mult pe Amy, este o fată minunată, talentată şi drăguţă“, a spus emoţuionat Reg Travis, bucuros că Amy a acceptat să-i devină soţie.

Foto: Northfoto