Ana Baniciu și-a pierdut mama. Mesajul sfâșietor al artistei

9 mai, 2022
baniciu28 jpg

Ana Baniciu trece prin momente cumplite. Artista și-a pierdut mama chiar când se pregătea de nuntă. Solista și-a exprimat suferința într-un mesaj.

„Adina, mama care și-a dedicat întreaga viață copilei ei, care a sprijinit-o și a trăit pentru un singur om… pentru mine! Am stat în ultimele două luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate am mai uitat să spunem. Am fost alături de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat. Mama mea nu pleacă niciodată de lângă mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează! Mama mea sfântă și bună pe care o iubesc infinit mi-a dat ultima și cea mai importanta lecție, lecția vieții și înțelepciunea atunci când vine vorba de moarte!

De mulțumit, am să îți mulțumesc în fiecare zi din viața mea pentru că ai fost, ești și vei fi lângă Ana ta care are planuri mari și care nu o să stea o secundă, o să te facă mândră în continuare, așa cum am făcut-o și până acum! Te iubesc cu toata ființa mea, în fiecare secundă!”, este mesajul sfâșietor postat de Ana Baniciu pe o rețea de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg