Fantoma lui Marilyn Monroe i-a ținut în priză la filmări. De ce s-au dus Ana de Armas și echipa din ”Blonde” la cimitir

21 septembrie, 2022
Marilyn Monroe jpg

Ana de Armas i-a cerut permisiunea lui Marilyn Monroe ca s-o joace în filmul ”Blonde”. Ce s-a întâmplat la mormânt.

Atât actrița din rolul principal al filmului biografic despre Marilyn, cât și întreaga echipă de producție au pășit cu dreptul în această aventură.

A existat un ritual ce pare să le fi adus noroc în timpul filmărilor la ”Blonde”. Senzuala actriță Ana de Armas a povestit că înainte de a o juca pe Marilyn Monroe, a mers la ea la mormânt să-i ceară permisiunea.

Ea și echipa au vizitat mormântul din Los Angeles al celebrei Marilyn, blonda supremă a cinematografiei mondiale. ”Am avut un carton imens și fiecare membru al echipei i-a scris un mesaj. Am mers la cimitir și l-am așezat pe mormântul ei. În acest fel, i-am cerut permisiunea.”, a povestit actrița de 34 de ani într-un interviu ”AnOther” publicat marți.

Cu toții am simțit o imensă responsabilitate, dar am vrut să transpunem povestea lui Norma Jean, femeia din spatele vedetei personaj Marilyn Monroe. Practic, cine era ea, cu adevărat?

Monroe, pe numele său adevărat Norma Jeane Mortenson, este înmormântată la Cimitirul Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park, după ce a murit în 1962, potrivit datele publice, în urma unei supradoze.

Întreaga poveste a filmărilor este puțin ciudată, căci cubaneza de Armas a menționat că producția are o vibrație ușor supranaturală, care a început din 4 august, ziua în care ea murise. Ana e de părere că fantoma lui Marilyn arunca în pereți cu obiecte, dacă nu-i plăcea cea la filmări! Și e convinsă că spiritul lui Marilyn i-a însoțit cât timp au filmat. ”Era aproape de noi, era cu noi”, menționează actrița din rolul principal.

Regizorul Andrew Dominik e de acord cu cele spuse de Ana și îi întărește spusele: ”A fost ceva atipic acolo.”

Din 23 septembrie, oamenii vor putea viziona mult așteptatul film pe Netflix.

Foto: Profimedia / GettyRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg