Ana Morodan, o nouă intervenție estetică. Schimbarea la care a recurs blonda

11 ianuarie, 2023
ana morodan

Ana Morodan a bifat o nouă intervenție estetică. După ce și-a micșorat bustul în vară, blonda și-a dorit și un abdomen scupltat, așa că și-a făcut și lipoaspirație.

”Ei, acum că nu mai am burtă, că am avut toată viața, și am abdomen, chiar și lucrat și sculptat, am și nasul pe sus... Dar dincolo de ironii și sarcasme, a fost o procedură nedureroasă. Am avut norocul să fiu operată de un medic specializat pe genul ăsta de proceduri estetice. Mă simt foarte bine, ca de obicei, de fiecare dată când am o procedură chirurgicală și trebuie să stau în spital sau mă duc în concediu, am un spor de muncă de nu vă pot povesti. Ceea ce înseamnă că o asasinez pe Adelina, producătorul general de la Reală, pe asistenții mei, pe secretara mea, pe toți oamenii cu care lucrez și mă organizez la rang de artă, nu știu de ce, poate vine din cauza faptului că subconștientul meu celebrează faptul că am făcut ceva pentru mine și că am găsit timp să fac ceva pentru mine și atunci e foarte vesel și cu dorință de muncă, ce să zic”, a mărturisit Ana Morodan pentru Spynews.ro.

“A fost foarte bine, mă simt foarte bine, nu am dureri, nu am avut complicații, așteptăm acum câteva săptămâni, poate o lună, să se așeze și vă arăt abdomenul meu lucrat chirurgical”, a mai spus Morodan.



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png