Anamaria Prodan: "Nu mã ocup de gãtit, nu mã ocup de curãţenie, nu mã ocup de acte". Ce alte dezvăluiri face vedeta

6 februarie, 2020
1 image14 jpg jpeg

Anamaria Prodan dezvăluie lucruri mai puţin ştiute din viaţa sa în cadrul show-ului ei „Preţul succesului”, ce va putea fi văzut, în curând, la Antena Stars.

„Avem o problemã cu nişte acte ale lui Bebe, dar nu mã întrebaţi pe mine, cã habar nu am despre ce e vorba. De problemele astea nu mã ocup eu. Nu mã ocup de gãtit, nu mã ocup de curãţenie, nu mã ocup de acte, în viaţa mea nu am ştiut de acte. Dacã mi le-ai dat în mânã, le-am pierdut. Îmi scot acte noi într-una. Sunt genul de om care face asta de 60 de ori pe ani, pentru cã de fiecare datã când mi se dã un act în mânã, mã duc cu el unde am nevoie şi mã întorc fãrã el!”, spune Anamaria.

Reality show-ul ce îi are în prim plan pe membrii familiei Prodan – Reghecampf, “Prodanca şi Reghe, Preţul succesului”, va avea premiera duminicã, 9 februarie, de la 19:45, la Antena Stars. Producţia surprinde pas cu pas momente din viaţa îndrãgitei familii, o echipã de filmare însoţindu-i pe aceştia 24 de ore din 24. Deşi locuiesc în ţãri diferite, pe continente diferite şi au preocupãri diferite, cuplul Anamaria şi Laurenţiu şi copiii acestora sunt foarte conectaţi la viaţa de familie, întrerupându-şi cât de des pot angajamentele pentru a petrece câteva zile împreunã.

De această dată vom vedea casa pe care cuplul a achiziţionat-o de curând în Dubai, un moment emoţionant din viaţa lor de familie, dar şi pregãtirile pe care Reghe le face înainte de a pleca în cantonament. Surprizele nu se opresc însă aici, pentru că îl vom cunoaşte şi pe cel mai nou membru al familiei, Enzo, o pisicã din rasa Sfinx, ce le dã palpitaţii tuturor atunci când prinde momentul şi fuge de acasã. Vom fi însă şi martorii unui martorii unui moment dureros, îndrãgitul antrenor fiind la un pas sã se accidenteze serios, în propria casã. Telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alãturi Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg