Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au dat petrecere mare la 15 ani de la căsătorie. Sexy-impresara a făcut furori cu rochia aleasă!

2 iunie, 2021
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf png

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au avut petrecere mare cu ocazia împlinirii a 15 ani de când se iubesc. Celebra impresară i-a făcut soţului ei o declaraţie de dragoste ieşită din comun. 

Deşi de-a lungul timpului s-a tot speculat despre probleme în cuplul Prodan-Reghecampf, iar zvonurile despre infidelităţi nu au lipsit, celebra impresară şi soţul său antrenor au arătat lumii că dragostea lor merge mai departe.

Anamaria Prodan a dat petrecere mare cu ocazia împlinirii a 15 ani de când formează un cuplu cu Laurenţiu Reghecampf. Conform Spynews, nu doar că a organizat un party de pomină, dar a mers şi la biserica din Snagov, pentru a-şi reînnoi jurămintele de căsătorie. 

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Celebra impresară a fost în culmea fericirii, iar ţinuta aleasă de ea pentru marele eveniment a făcut furori printre invitaţi. Anamaria a purtat o rochie din propria linie de haine, lungă şi mulată, ce îi scotea în evidenţă formele, reconfirmându-i titulatura de ”sexy-impresară”. 

La scurt timp după reînnoirea jurămintelor, vedeta i-a făcut soţului ei o impresionantă declaraţie de dragoste pe Instagram. 

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi ai adus tu soţul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ţi-o port. Iubirea necondiţionată pe care o simt faţă de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine… eşti iubirea vieţii mele! Nici viaţa nu este peste tine… eşti mai frumos decât un răsărit de soare, eşti mai frumos decât un vis frumos.... Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viaţă!”, acestea au fost cuvintele impresarei pentru Laurenţiu Reghecampf. 

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg