Anamaria Prodan, văduva șic din cimitir: "Ți-am dat bani, ți-am luat mașină, ți-am luat casă cu grădină"

1 decembrie, 2023

Anamaria Prodan, într-o nouǎ ipostazǎ, de vǎduvǎ şic. Mesajul subtil pentru Reghe, fostul său soț, de care s-a despărțit răsunător.

AnaMaria Prodan cimitir PNG

Mereu surprinzătoarea Anamaria Prodan este protagonista celui mai recent videoclip lansat miercuri, 29 noiembrie, de artista Theo Rose, în regia lui Millo Simulov.

Impresara sportivă ține întreg videoclipul piesei, iar mesajul este .... concludent. Știm deja că nu este nimic întâmplător, atunci când vine vorba de blondina sexy. Trebuie să precizăm că melodia se numește ”Soarele meu”, adică numele de alint pe care Anamaria Prodan îl avea pentru Laurențiu Reghecampf, pe vremea când erau soț și soție.

Antrenorul și-a refăcut viața cu femeia pentru care a părăsit-o pe Anamaria Prodan, însă impresara nu are în viața ei amoroasă deocamdată un iubit stabil. Așa că a acceptat fără ezitare să devină vedeta acestui videoclip despre care este firesc să se aștepte să devină un hit.

Piesa, care face parte din coloana sonoră a filmului „Miami Bici 2”, lansat deja în cinematografe, transmite mesajul că e inutil să suferi după persoana care nu a știut să îți prețuiască iubirea. În imaginile filmate în cimitir, Anamaria Prodan apare la volanul unui dric luxos, marca Maserati, în valoare de 100.000 de euro, conducând singură printr-o pădure. Ajunge la un cimitir, unde participă la înmormântare, merge în spatele siciului, iar la final își aruncă verigheta în coșciug.

Versurile sunt și ele dintre cele mai interesante:

„Îl văd pe stradă, cu a treia deja/ Jumătate de an, nu și-a găsit iubirea încă/ Îl știu ca și cum îl iubisem deja/ În viața aia în care nu avea inima de stâncă/ Ți-am dat bani, ți-am luat mașină/ Ți-am luat casă cu grădină și inima la pachet/ Pare linia prea fină între ură și iubire/ Și m-ai lăsat fără regret/. Soarele meu, luna de pe cer/ Steaua stelelor, azi vin să te cer/ Te văd pe stradă, parcă nefericit/ Oare nu te-au iubit, banii și lucrurile multe/ Poate acum ai înțeles, în sfârșit/ Că dragostea și fericirea nu au preț chiar atât de scump”.

În urmă cu câțiva ani, foștii soți Reghecampf au filmat un reality-show care s-a bucurat în România de un succes răsunător. Acolo Anamaria Prodan i se adresa lui Laurențiu frecvent cu apelativul ”Soarele meu”. Păreau cuplul ideal, însă soarele în mariajul lor a apus în 2021, după 13 ani de căsnicie. În vara acelui an, cunoscutul antrenor de fotbal anunța că divorțează.

Anamaria Prodan a acceptat greu ideea despărțirii, însă nu după mult timp a revenit în showbiz mai puternică decât oricând, gata să discute în interviuri despre aspectele neașteptate ale vieții și despre ce învățăminte putem trage când ajungem în situații limită.

Vă invităm să vizionați videoclipul aici:

Foto: Captură YoutubeRecente pe Ok! Magazine

8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg