Anamaria Prodan, văduva șic din cimitir: "Ți-am dat bani, ți-am luat mașină, ți-am luat casă cu grădină"

1 decembrie, 2023

Anamaria Prodan, într-o nouǎ ipostazǎ, de vǎduvǎ şic. Mesajul subtil pentru Reghe, fostul său soț, de care s-a despărțit răsunător.

AnaMaria Prodan cimitir PNG

Mereu surprinzătoarea Anamaria Prodan este protagonista celui mai recent videoclip lansat miercuri, 29 noiembrie, de artista Theo Rose, în regia lui Millo Simulov.

Impresara sportivă ține întreg videoclipul piesei, iar mesajul este .... concludent. Știm deja că nu este nimic întâmplător, atunci când vine vorba de blondina sexy. Trebuie să precizăm că melodia se numește ”Soarele meu”, adică numele de alint pe care Anamaria Prodan îl avea pentru Laurențiu Reghecampf, pe vremea când erau soț și soție.

Antrenorul și-a refăcut viața cu femeia pentru care a părăsit-o pe Anamaria Prodan, însă impresara nu are în viața ei amoroasă deocamdată un iubit stabil. Așa că a acceptat fără ezitare să devină vedeta acestui videoclip despre care este firesc să se aștepte să devină un hit.

Piesa, care face parte din coloana sonoră a filmului „Miami Bici 2”, lansat deja în cinematografe, transmite mesajul că e inutil să suferi după persoana care nu a știut să îți prețuiască iubirea. În imaginile filmate în cimitir, Anamaria Prodan apare la volanul unui dric luxos, marca Maserati, în valoare de 100.000 de euro, conducând singură printr-o pădure. Ajunge la un cimitir, unde participă la înmormântare, merge în spatele siciului, iar la final își aruncă verigheta în coșciug.

Versurile sunt și ele dintre cele mai interesante:

„Îl văd pe stradă, cu a treia deja/ Jumătate de an, nu și-a găsit iubirea încă/ Îl știu ca și cum îl iubisem deja/ În viața aia în care nu avea inima de stâncă/ Ți-am dat bani, ți-am luat mașină/ Ți-am luat casă cu grădină și inima la pachet/ Pare linia prea fină între ură și iubire/ Și m-ai lăsat fără regret/. Soarele meu, luna de pe cer/ Steaua stelelor, azi vin să te cer/ Te văd pe stradă, parcă nefericit/ Oare nu te-au iubit, banii și lucrurile multe/ Poate acum ai înțeles, în sfârșit/ Că dragostea și fericirea nu au preț chiar atât de scump”.

În urmă cu câțiva ani, foștii soți Reghecampf au filmat un reality-show care s-a bucurat în România de un succes răsunător. Acolo Anamaria Prodan i se adresa lui Laurențiu frecvent cu apelativul ”Soarele meu”. Păreau cuplul ideal, însă soarele în mariajul lor a apus în 2021, după 13 ani de căsnicie. În vara acelui an, cunoscutul antrenor de fotbal anunța că divorțează.

Anamaria Prodan a acceptat greu ideea despărțirii, însă nu după mult timp a revenit în showbiz mai puternică decât oricând, gata să discute în interviuri despre aspectele neașteptate ale vieții și despre ce învățăminte putem trage când ajungem în situații limită.

Vă invităm să vizionați videoclipul aici:

Foto: Captură Youtube



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg