Anastasia Soare, românca din Topul Forbes cu un business de 3 miliarde $

13 august, 2019
1 dsc 7697 e1527770664138 jpg jpeg

A avut un vis şi l-a transformat în cea mai prosperă afacere. Una care a adus-o, ca avere, pe picior de egalitate cu Ion Ţiriac.

Dacă fostul tenisman Ion Ţiriac este singurul român inclus în cea mai recentă ediţie a topului miliardarilor, publicat de revista americană Forbes, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, Anastasia Soare este singura româncă din clasamentull Forbes al celor mai bine cotate antreprenoare din showbiz, culmea, cu aceeaşi avere, ceea ce o clasează pe locul 21 în topul feminin Forbes.

Supranumită "Regina Sprâncenelor", Anastasia Soare a reuşit să construiască, de-a lungul ultimelor două decenii, un imperiu în industria cosmetică de peste Ocean şi să aibă cliente celebre, precum Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Naomi Campbell, Michelle Obama ori Oprah Winfrey. Mai mult decât atât, Anastasia Soare a reuşit să impună anumite trenduri în zona de beauty şi să-şi dezvolte o întreagă gamă proprie de machiaje şi cosmetice.

3 loredana groza naomi campbell anastasia soare jpg jpeg

Acum, potrivit Ziarului Financiar, firma de investiţii TPG Capital negociază preluarea unei participaţii minoritare în Anastasia Beverly Hills, într-o tranzacţie care ar evalua brandul de machiaj la aproximativ 3 miliarde de dolari.

„Într-adevăr, am încheiat un parteneriat pentru un pachet minoritar cu fondul TPG, care îmi va permite extinderea în Asia şi Europa şi întărirea poziţiei online”, a declarat Anastasia Soare pentru ELLE România. Parteneriatul între Anastasia Beverly Hills, compania Anastasiei Soare, şi TPG, un fond privat de investiţii, fusese anunţat încă din luna iunie.

Brandul, care include mai multe linii de produse, este vândut pe site-ul ei, dar şi în cadrul retailerilor fizici precum Ultra Beauty.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg