Anca Lungu aşteaptă al doilea copil şi se mută în străinătate

2 aprilie, 2018
Anca Lungu pleaca de la Observator jpeg

După 15 ani de Antena 1, vedeta părăseşte pupitrul "Observatorului" pentru a se muta la Nisa, dar şi pentru a se pregăti de venirea pe lume al celui de-al doilea copil al său.

image

Ieri, cu ochii în lacrimi, Anca Lungu şi-a luat "La revedere!" de la telespectatorii Antenei 1, anunţându-şi plecarea de la pupitrul ştirilor, după 15 ani petrecuţi în trustul Intact. Şi nu, n-a fost nicio glumă! Anca Lungu chiar pleacă, ba chiar se pregăteşte să plece din ţară, tocmai la Nisa, în sudul Franţei, unde o aşteaptă o nouă viaţă.

Vizibil emoţionată de colajul de imagini pregătit de colegii săi, dar şi de faptul că le-a predat ştafeta Octaviei Geamănu şi lui Cosmin Stan, care i-au adus flori şi tort chiar în platou, Anca Lungu a spus că nu e o despărţire definitivă de postul de televiziune care a făcut-o celebră, căci de-acum încolo va fi corespondentul Antenei 1 din Franţa.

Vezi VIDEO aici

"A fost o zi atât de intensă, încât n-am mai găsit resurse să scriu un "rămas bun" şi aici. Tot ce pot spune după cei 15 ani este "mulţumesc"! Mulţumesc celor care au crezut în mine, mulţumesc pentru şansa enormă pe care am primit-o, mulţumesc pentru viaţa frumoasă pe care mi-am câştigat-o făcând ce-mi place mai mult şi mai mult, mulţumesc familiei şi colegilor, mulţumesc vouă, că m-aţi însoţit de-a lungul anilor şi mulţumesc Celui de Sus pentru toate binecuvântările. Simt recunoştinţă până în măduva oaselor şi o satisfacţie enormă izvorâtă din dragostea cu care am fost şi sunt înconjurată", a scris Anca Lungu pe pagina sa de Facebook.

Şi, deşi a încercat să-şi mascheze sarcina purtând un costum alb, cu sacou larg şi pantalon, a fost evident faptul că vedeta este din nou însărcinată - deci plecarea ei este grăbită şi de pregătirile pe care le are de făcut pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său.

Când avea 21 de ani, vedeta, care s-a născut la Suceava, s-a căsătorit cu Octavian Rusu, de care a divorţat doi ani mai târziu. Pe Ştefan Lungu l-a cunoscut când a început să se învârtă în cercurile mondene din Bucureşti. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2014, dar vara trecută s-au separat amiabil la notar. Anca şi Ştefan au împreună o fetiţă, Natalia.

La doar 8 luni de la divorţ, Anca s-a afişat cu un alt bărbat cu care este acum gravidă în 6 luni.Recente pe Ok! Magazine

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg