Anca Lungu, mireasă la 37 de ani și nuntă în Halkidiki. Ce pereche de nași celebri a avut

11 iulie, 2024

Chiar dacă sunt de ani de zile împreună și au și un băiețel, Anca Lungu și grecul Harry Arampatzis abia acum au făcut cununia religioasă.

FotoJet Anca Lungu jpg

Cei doi s-au căsătorit într-o locație splendidă din Halkidiki, iar mireasa a arătat splendid, la cei 37 de ani ai săi.

Mirii au fost foarte discreți, la fel și nașii, însă datorită story-urilor încărcate de make-up artistul Ancăi, presa a intrat în posesia imaginilor inedite.

Anca Lungu și Harry Arampatzis, farmacistul grec care are afaceri în domeniul cosmeticelor, s-au cununat religios și au impresionat prin simplitate, rafinament și emoțiile pe care le-au afișat. Fosta știristă de la Observator i-a avut nași pe Andreea Berecleanu și soțul său, medicul Constantin Stan.

Pe cele două le leagă o frumoasă prietenie. În plus, amândouă au făcut parte din frumoasa familie a Observatorului.

Anca Lungu și Harry Arampatzis sunt împreună de mai bine de 7 ani, de când știrista a decis să renunțe la job-ul de la Antena 1 și să se mute la Nisa, au împreună un băiețel, iar acum au făcut cununia religioasă în țara natală a mirelui. Ea a fost căsătorită anterior cu Ștefan Lungu, cu care are o fetiță, pe Natalia.

Anca Lungu l-a ținut pe Harry Arampatzis departe de lumina reflectoarelor. În 2021, fosta știristă ne-a acordat un interviu, în care spunea că ”și-urmat inima, dar a cântărit cu creierul“ mutarea ei la Nisa.

Adevărul e că, din afară, trăieşti visul multor femei. Ştii, cu siguranţă, că în România Harry e supranumit „mogul al cosmeticelor“. Asadar, cum arată viaţa lângă un „mogul“, ce privilegii ai?, am întrebat-o noi.

”Bănuiesc că sursa acestei informaţii este presa de scandal, care după cum bine ştii nu se prea bazează pe surse. Nu ştiu la ce se referă atunci când îl numesc pe Harry «mogul». Definiţia spune că mogulul e o persoană foarte importantă, cu puteri discreţionare. Harry e o persoană foarte importantă pentru mine, dar nici măcar acasă nu are puteri discreţionare. Noi trăim în democraţie. (râde) Lăsând gluma şi presa de scandal la o parte, Harry e un antreprenor talentat şi foarte dedicat. Un om care munceşte foarte mult. Un om care a creat un brand unic, care peste ani ar putea valora, într-adevăr, foarte mulţi bani. Să mă sunaţi atunci să mă întrebaţi de privilegii. Deocamdată, mă confrunt cu dezavantajele cu care se confruntă orice parteneră a unui om de afaceri. Dar îl iert pentru timpul petrecut la birou, fiindcă îmi reface mereu stocul de cosmetice gratuit.”, ne mărturisea Anca.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Lidl jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg