Anca Lungu, mireasă la 37 de ani și nuntă în Halkidiki. Ce pereche de nași celebri a avut

11 iulie, 2024

Chiar dacă sunt de ani de zile împreună și au și un băiețel, Anca Lungu și grecul Harry Arampatzis abia acum au făcut cununia religioasă.

FotoJet Anca Lungu jpg

Cei doi s-au căsătorit într-o locație splendidă din Halkidiki, iar mireasa a arătat splendid, la cei 37 de ani ai săi.

Mirii au fost foarte discreți, la fel și nașii, însă datorită story-urilor încărcate de make-up artistul Ancăi, presa a intrat în posesia imaginilor inedite.

Anca Lungu și Harry Arampatzis, farmacistul grec care are afaceri în domeniul cosmeticelor, s-au cununat religios și au impresionat prin simplitate, rafinament și emoțiile pe care le-au afișat. Fosta știristă de la Observator i-a avut nași pe Andreea Berecleanu și soțul său, medicul Constantin Stan.

Pe cele două le leagă o frumoasă prietenie. În plus, amândouă au făcut parte din frumoasa familie a Observatorului.

Anca Lungu și Harry Arampatzis sunt împreună de mai bine de 7 ani, de când știrista a decis să renunțe la job-ul de la Antena 1 și să se mute la Nisa, au împreună un băiețel, iar acum au făcut cununia religioasă în țara natală a mirelui. Ea a fost căsătorită anterior cu Ștefan Lungu, cu care are o fetiță, pe Natalia.

Anca Lungu l-a ținut pe Harry Arampatzis departe de lumina reflectoarelor. În 2021, fosta știristă ne-a acordat un interviu, în care spunea că ”și-urmat inima, dar a cântărit cu creierul“ mutarea ei la Nisa.

Adevărul e că, din afară, trăieşti visul multor femei. Ştii, cu siguranţă, că în România Harry e supranumit „mogul al cosmeticelor“. Asadar, cum arată viaţa lângă un „mogul“, ce privilegii ai?, am întrebat-o noi.

”Bănuiesc că sursa acestei informaţii este presa de scandal, care după cum bine ştii nu se prea bazează pe surse. Nu ştiu la ce se referă atunci când îl numesc pe Harry «mogul». Definiţia spune că mogulul e o persoană foarte importantă, cu puteri discreţionare. Harry e o persoană foarte importantă pentru mine, dar nici măcar acasă nu are puteri discreţionare. Noi trăim în democraţie. (râde) Lăsând gluma şi presa de scandal la o parte, Harry e un antreprenor talentat şi foarte dedicat. Un om care munceşte foarte mult. Un om care a creat un brand unic, care peste ani ar putea valora, într-adevăr, foarte mulţi bani. Să mă sunaţi atunci să mă întrebaţi de privilegii. Deocamdată, mă confrunt cu dezavantajele cu care se confruntă orice parteneră a unui om de afaceri. Dar îl iert pentru timpul petrecut la birou, fiindcă îmi reface mereu stocul de cosmetice gratuit.”, ne mărturisea Anca.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg
Violeta Banica, fiica Andreea Marin sept 2024   Instagram jpg