Anca Lungu nu-l mai ține ascuns pe soțul misterios. Imagine rară cu fosta prezentatoare TV și bărbatul cu care și-a refăcut viața

15 decembrie, 2022
anca lungu3 PNG

De când a plecat din România, Anca Lungu a fost foarte discretă în legătură cu noul său soț.

Acum însă, în prag de sărbători, fosta știristă a publicat o imagine rară cu soțul Harry, cu ocazia zilei sale de naștere. Anca i-a făcut urarea de la mulți ani în greacă și engleză și nu a uitat de inimioare.

Fosta soție a lui Ștefan Lungu radiază în brațele bărbatului iubit, alături de care locuiește la Nisa, împreună cu cei doi copii: fiica pe care o are din mariajul anterior cu Ștefan Lungu și fiul pe care îl are cu noul soț.

Este o fotografie perfectă de Crăciun, cei doi s-au pozat în fața bradului, în cadru festiv.

Anca Lungu PNG

În aprilie 2021, Anca Lungu a oferit un interviu în exclusivitate OK!Magazine România. Fosta știristă a mărturisit franc, la trei ani de la plecarea din România: ”Mi-am urmat inima, dar am cântărit cu creierul“.

Anca Lungu2 PNG

”Suntem norocoşi să locuim într-un oraş atât de frumos, aproape de mare şi de multe locuri cu adevărat magice. Zilele de weekend le petrecem întotdeauna  împreună.  Sunt  zilele  în  care  ne încărcăm bateriile cu natura. Natura e cel mai bun prieten al nostru în perioada aceasta.”, ne-a spus Anca Lungu.

OK!Magazine: De fapt, lumea nu ştie dacă Harry Arampatzis ţi-a devenit oficial soţ sau îţi e iubit, chiar şi presa evită să-l numească într-un fel anume. Ne poţi desluşi misterul?

”Sper  că  nu  există  prea  multe  persoane care nu pot dormi de grija asta. (râde) Noi ne permitem luxul acesta, de a avea o viaţă personală  în  adevăratul  sens  al  cuvântului. Am ales să nu ne expunem şi să fim cât se poate de discreţi, probabil de aici şi misterul. Dar puţin mister nu strică niciodată, zic eu.”, a fost răspunsul misterios al Ancăi.

Acum s-a afișat alături de soțul Harry Arampatzis, un milionar grec care are afaceri în domeniul cosmeticelor, și le stă așa de bine împreună.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg