Anca Neacșu, în lacrimi! Artista a divorțat de soțul turc

22 septembrie, 2022
neacsu12 jpg

Cu ochii în lacrimi, așa a ajuns Anca Neacșu, ieri, la tribunal. După 10 ani de iubire intensă, artista și milionarul turc pornesc pe drumuri separate.

„Nu mai locuim împreună de câteva luni. Am făcut multe sacrificii. Părinții sunt cei care suferă, eu sunt ok, chiar mi-am revenit. Acum nu știu de ce plâng, și în sală începusem puțin, poate că de de emoții, pentru că n-am mai trecut niciodată prin așa ceva”, a spus artista la Antena Stars.

"M-am măritat în Turcia, mă separ în România. El e cetățean străin, sunt mai multe lucruri la mijloc și până la urmă a trebuit să facem aici”, a mai spus Anca Neacșu.

Povestea lor părea una fără sfârșit, dar, la un moment dat, filmul s-a rupt. Artista a făcut mult timp naveta între România  și Turcia, unde soțul ei are afaceri, iar anul trecut cei doi și-au ridicat casa visurilor în Dobroești. Se iubeau și păreau că nu mai au obstacole de depășit. Ba mai mult, artista nu contenea să  vorbească despre surprizele cu care soțul ei o copleșește.

Atunci când s-au cunoscut, Serkan Yaman era căsătorit.

“Ne-am cunoscut în Turcia la o petrecere, s-a băgat în seamă cu mine, m-am lăsat greu așa în general, în viața. A urmat să ne scriem mesaje, e-mailuri, pentru că eram la distanță. A urmat un an de pauză, dar am reluat, a venit în România cu inelul. El era însurat, mi-a zis după vreo săptămână, are un copil. Omul chiar era nefericit. Eu îmi începusem cariera solo, eram bine. Când am primit telefonul că ea trimite e-mailuri peste tot eu, îmi căutam rochie de mireasă”, povestea Anca.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg