Anca Serea, cu lenjeria la vedere pe catwalk. Vedeta are un corp de invidiat, chiar şi după 6 copii!

19 mai, 2022
IR6 5937 jpg

Vedetă a unei colecţii de rochii de seară, prezentatoarea de televiziune şi-a reactivat abilităţile de manechin.

În cadrul Galei Avanpremiere, evenimentul concept marca Alin Gălăţescu, ajuns la cea de-a 22-a ediţie şi prezentat în marile săli ale Muzeului Ţăranului Român din Bucureşti, Anca Serea a fost invitată să urce pe podium şi să defileze într-o ţinută semnată Iza Van Dee. Rochia neagră, cu transparenţe, i-au lăsat la vedere lenjeria intimă, dezvăluind totodată un corp frumos şi armonios - în ciuda sarcinilor consecutive şi a stilului de viaţă foarte aglomerat.

La apariţia sa pe catwalk, invitaţii, sosiţi în număr mare, au aplaudat îndelung, admirând fineţea creaţiei vestimentare, dar şi tonusul ei de invidiat. Practic, o rochie lungă cu mâneci lungi şi şliţ la spate, realizată din tulle negru, pe care au fost aplicate sute de pene de struţ.

"Pe podium, după 20 de ani!", a notat ea pe InstaStory, rememorând vremurile în care făcea modelling profesionist şi era curtată de mulţi designeri români.

Cu o frumuseţe de invidiat, Anca Serea a participat, la vârsta de 18 ani, la concursul Elite Model Look, pe care l-a şi câştigat. A debutat în televiziune câţiva ani mai târziu, chiar la Prima TV, acolo unde este şi acum.  După numeroase castinguri, după cum chiar ea a recunoscut, a primit rolul de prezentatoare a ştirilor din sport. A mai participat şi în alte show-uri de divertisment, a prezentat şi rubrica meteo la postul Naţional TV.

Dacă vă întrebaţi ce dimensiuni are Anca Serea, ei bine aflaţi că, la vârsta de 41 de ani, este ca trasă prin inel! Are 1.77 m înălţime şi 52 de kilograme, chiar dacă a adus pe lume mai mulţi copii. Graţie trăsăturilor genetice, dar şi a ambiţiei, şi-a revenit miraculos după fiecare sarcină, chiar şi după ce a trecut de vârsta de 30 de ani.

Gala Avanpremiere a reunit colecţiile a 5 designeri: Aleha Toncea, Alexandra Calafeteanu, Studio Cabal by Diana Dianu, Antonia Nae şi Iza Van Dee, cu accesorii semnate Laura Olaru (genţi) şi Atelier Danessa by Vanessa Bratu (bijuterii).

Manechinele au defilat pe fondul muzical foarte modern şi ritmat asigurat de 2 DJ-iţe atipice: +SHE+ (Corina Sucarov) şi ALBWHO, al căror show a adus, în marea sală a Muzeului Ţăranului Român, atmosfera prezentărilor de modă internaţionale.

Printre frumuseţile care au prezentat creaţiile vestimentare s-au numărat şi câteva nume cunoscute, precum: Anca Serea, Ilinca Obădescu, Xonia Trifan, Marina Dina, Denisa Nechifor. Iar, printre invitaţi, i-am putut vedea pe Andreea Bălan, Dana Săvuică, Rita Mureşan, Cornel Ilie (Vunk), Sorin Mărcuş.

Premiul galei, trofeul "Răzvan Ciobanu", i-a revenit designerului Antonia Nae, pentru fabuloasele sale creaţii.

FOTO: Mircea Netea



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg