Anca Serea, cu lenjeria la vedere pe catwalk. Vedeta are un corp de invidiat, chiar şi după 6 copii!

19 mai, 2022
IR6 5937 jpg

Vedetă a unei colecţii de rochii de seară, prezentatoarea de televiziune şi-a reactivat abilităţile de manechin.

În cadrul Galei Avanpremiere, evenimentul concept marca Alin Gălăţescu, ajuns la cea de-a 22-a ediţie şi prezentat în marile săli ale Muzeului Ţăranului Român din Bucureşti, Anca Serea a fost invitată să urce pe podium şi să defileze într-o ţinută semnată Iza Van Dee. Rochia neagră, cu transparenţe, i-au lăsat la vedere lenjeria intimă, dezvăluind totodată un corp frumos şi armonios - în ciuda sarcinilor consecutive şi a stilului de viaţă foarte aglomerat.

La apariţia sa pe catwalk, invitaţii, sosiţi în număr mare, au aplaudat îndelung, admirând fineţea creaţiei vestimentare, dar şi tonusul ei de invidiat. Practic, o rochie lungă cu mâneci lungi şi şliţ la spate, realizată din tulle negru, pe care au fost aplicate sute de pene de struţ.

"Pe podium, după 20 de ani!", a notat ea pe InstaStory, rememorând vremurile în care făcea modelling profesionist şi era curtată de mulţi designeri români.

Cu o frumuseţe de invidiat, Anca Serea a participat, la vârsta de 18 ani, la concursul Elite Model Look, pe care l-a şi câştigat. A debutat în televiziune câţiva ani mai târziu, chiar la Prima TV, acolo unde este şi acum.  După numeroase castinguri, după cum chiar ea a recunoscut, a primit rolul de prezentatoare a ştirilor din sport. A mai participat şi în alte show-uri de divertisment, a prezentat şi rubrica meteo la postul Naţional TV.

stanga
dreapta
IR6 5933 jpg
IR6 5938 jpg
IR6 5939 jpg

Dacă vă întrebaţi ce dimensiuni are Anca Serea, ei bine aflaţi că, la vârsta de 41 de ani, este ca trasă prin inel! Are 1.77 m înălţime şi 52 de kilograme, chiar dacă a adus pe lume mai mulţi copii. Graţie trăsăturilor genetice, dar şi a ambiţiei, şi-a revenit miraculos după fiecare sarcină, chiar şi după ce a trecut de vârsta de 30 de ani.

Gala Avanpremiere a reunit colecţiile a 5 designeri: Aleha Toncea, Alexandra Calafeteanu, Studio Cabal by Diana Dianu, Antonia Nae şi Iza Van Dee, cu accesorii semnate Laura Olaru (genţi) şi Atelier Danessa by Vanessa Bratu (bijuterii).

Manechinele au defilat pe fondul muzical foarte modern şi ritmat asigurat de 2 DJ-iţe atipice: +SHE+ (Corina Sucarov) şi ALBWHO, al căror show a adus, în marea sală a Muzeului Ţăranului Român, atmosfera prezentărilor de modă internaţionale.

stanga
dreapta
IR6 6171 jpg
IR6 5947 jpg
IR6 6040 jpg
IR6 5395 jpg
IR6 5366 jpg
IMG 5149 jpg
IR6 5365 jpg
IMG 5118 jpg
IMG 5143 jpg
IMG 5134 jpg
IR6 6196 jpg
IR6 6044 jpg
IR6 6175 jpg

Printre frumuseţile care au prezentat creaţiile vestimentare s-au numărat şi câteva nume cunoscute, precum: Anca Serea, Ilinca Obădescu, Xonia Trifan, Marina Dina, Denisa Nechifor. Iar, printre invitaţi, i-am putut vedea pe Andreea Bălan, Dana Săvuică, Rita Mureşan, Cornel Ilie (Vunk), Sorin Mărcuş.

Premiul galei, trofeul "Răzvan Ciobanu", i-a revenit designerului Antonia Nae, pentru fabuloasele sale creaţii.

FOTO: Mircea NeteaRecente pe Ok! Magazine

Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg