Anca Serea a izbucnit în lacrimi: "Plâng pentru că ştiu că va fi un proces destul de greu". Care e motivul

3 decembrie, 2019
8 anca serea si familia 4 jpg jpeg

Familia Ancăi Serea şi a lui Adi Sînă s-a mărit, cei doi au acum 6 copii şi spaţiu insuficient în casă. Au luat deja decizia şi se mută curând într-o locuinţă mai mare. Acest proces de mutare a făcut-o pe vedetă să lăcrimeze, semn că trece printr-o perioadă foarte aglomerată.

În vară, familia Serea-Sînă a luat decizia de a se muta într-o casă mai mare, mai ales că acum au 6 copii. Au o nouă locuinţă, cu multe dormitoare. Pe cea veche au decis să o închirieze sau să o vândă.

Recent, Adi Sînă a fost plecat din România. În două săptămâni, vedeta a reuşit să mobilize casa nouă, dar şi să stabilească unele detalii.

“M-am întors după vreo 10 zile prin Asia, mi-a fost foarte dor de Anca, mi-a fost foarte dor de copii.

Pe noi ne aşteaptă o perioadă foarte aglomerată pentru că facem ce trebuia să facem de mult: ne mutăm. Trebuie să facem foarte multe operaţiuni, printer care cea de mutare efectivă.”, a declarat Adi Sînă.

Anca Serea a povestit cum arată noua locuinţă, una destul de mare având în vedere că familia lor este formată din doi adulţi şi şase copii.  La un moment dat, aceasta a şi lăcrimat deoarece trece printr-o perioadă destul de aglomerată, fiind obosită.

“A fost foarte greu să mobilezi şapte dormitoare şi un living şi încă nu am terminat. Mai sunt mici detalii de pus la punct şi ne dorim să avem o casă frumoasă, un cămin în care copiii să fie fericiţi şi noi pe lângă ei. (…)

Noi avem casa aceasta, o avem disponibilă pentru vânzare sau pentru închiriere. O să fie mai complicat să ţinem mai multe case, aşa că vrem o închiriem sau să o vindem şi să ne bucurăm de banii din închirierea respectivă sau vânzarea respectivă

E o casă superbă, dar a devenit o casă neîncăpătoare pentru noi, asta dacă ne întrebaţi care este motivul pentru care plecăm.

Parterul l-am refăcut de curând, adică înaintea Paştelui, şi am investit destul de mult. E o casă pentru noi, un cămin, şi dacă pentru noi nu ar fi fost problema dormitoarelor şi a copiilor care sunt din ce în ce mai mulţi şi mai frumoşi, nu m-aş fi despărţit de ea, mai ales că avem mulţi ani aici.

Da, acum plâng pentru că ştiu că va fi un proces destul de greu, şi emoţional, dar sunt convinsă că o să ne acomodăm destul de bine şi în noua locaţie.”, a transmis Anca Serea pe Facebook.  Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg