Anca Serea, despre posibilul divorţ de Adi Sînă: „M-a deranjat. Au speculat o chestie“

23 octombrie, 2018
1 adi sina anca serea jpg jpeg

La sfârşitul lunii septembrie, cântăreaţa Sandra N şi-a botezat băieţelul, iar naşi au fost Adi Sînă şi Anca Serea. Însă, din cauza unor probleme de sănătate, naşa nu a mai putut ajunge la ceremonie şi la restaurant.

Imediat, tabloidele au speculat că Anca Serea şi Adi Sînă ar fi aproape de divorţ, iar cele două vedete nu au avut un drept la replică. Acum, ei au fost invitaţi în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars, unde au afirmat că au fost deranjaţi de faptul că nimeni nu i-a întrebat ce s-a întâmplat şi de ce Anca Serea nu a mai ajuns la botezul băieţelului Sandrei N.

„Am aflat destul de târziu despre această ştire bombă din ziare. Nu m-a deranjat, Adi nici nu ştia. M-a deranjat mai degrabă faptul că am considerat că am dreptul şi eu la o opinie. Au speculat o chestie, dar nu m-a sunat nimeni să mă întrebe. Mi se întâmplă frecvent să nu am baterie la telefon, nu este o prioritate, atât timp cât ştiu că copiii mei sunt bine. Eu am avut ceva probleme de sănătate, am nişte episoade, din păcate, dar nu e nimic grav şi mi s-a făcut rău în ziua botezului“, a spus Anca Serea.

„A fost un moment ciudat, pentru că Anca a plecat de acasă în ziua botezului să îşi facă părul şi eu am plecat cu Noah la biserică. A rămas fără baterie la telefon şi i s-a făcut rău. Stăteam în faţa bisericii şi încercam să o sun pe Anca. A fost ciudat“, a adăugat Adi Sînă.Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg