Anca Serea îşi aniversează ziua: "Mama s-a externat din spital după mai multe zile de investigaţi, cel mai frumos cadou"

1 februarie, 2022
1 anca6 jpg jpeg

Anca Serea împlineşte, mâine, 41 de ani.

Prezentatoarea face un bilanţ al anilor ce s-au scurs, cu bune, cu rele. Dincolo de toate astea, frumoasa brunetă e fericită că cea care i-a dat viaţă a ieşit din spital, iar veştile sunt bune.  

“Ultima zi din primele patru decenii ale vieţii mele! Puţin sau mult, depinde de perspectivă. În aceşti 40 de ani am reuşit, zic eu, destul de multe. Cea mai mare reuşită însă, de departe, constă în familia mea: şase copii buni, sănătoşi şi frumoşi . Am fost mai mult decât binecuvântată de Dumnezeu din acest punct de vedere. Apreciez fiecare zi aşa cum vine ea, sunt sănătoasă, mă am pe mine: echilibrată şi cu gânduri bune. Sunt mulţumită că nu ne lipseşte nimic,lucrez într-un domeniu care îmi place şi am libertatea de a-mi alege joburile pe care le doresc. Mă simt recunoscătoare, norocoasă şi în acelaşi timp mândră pentru toate aceste lucruri, dar mai ales pentru oamenii care şi-au intersectat drumurile cu al meu. Sper că şi următoarele patru decenii să fie cel puţin la fel de frumoase. Va pup şi vă îmbrăţişez pe toţi cei care aţi fost, sunteţi şi îmi veţi fi alături. Iar cadoul cel mai frumos pe care l-am primit , este că mama s-a externat ieri din spital după mai multe zile de investigaţii in care am stat cu inima strânsă, iar veştile sunt bune”.Recente pe Ok! Magazine

Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg