Anca Serea, la un pas de colaps. Ce diagnostic a primit frumoasa brunetă: "Am crezut că nu o să îmi revin"

10 august, 2020
5 anca7 jpg jpeg

Anca Serea a fost externată. Frumoasa brunetă a reuşit să depăşească situaţia critică. Vedeta TV a trecut printr-o situaţie greu de povestit în cuvinte în Bulgaria, în urmă cu câteva zile, unde plecase pentru o întâlnire de afaceri.

Anca a început dintr-o dată să se simtă rău, nu îşi mai simţea mâinile şi picioarele şi nu mai auzea.

Anca se luptă cu o anemie severă.

stanga
dreapta
3 anca7 jpg jpeg
4 anca9 jpg jpeg

“În sfârşit am ajuns acasă! Şi... sunt puţin mai bine! Sănătatea este cel mai preţios lucru din viaţă unui om. Iar ultima săptămână mi-a demonstrat din plin cât de mult contează să ai grijă de ţine, nu doar pentru binele tău, ci şi pentru al celor care depind de ţine sau al celor care ţin la ţine. Poate o parte din voi, prietenii de aici aţi aflat că am ajuns internată in spital din cauza anemiei. Este o problema de care ştiam, dar nu i-am acordat niciodată importantă cuvenită. Corpul meu a vrut să îmi transmită mesajul că muncesc prea mult, mă odihnesc prea puţin şi nu am ţinut cont de tratamentul pe care ar trebuit să îl urmez constant. Simptomele pe care le-am resimţit de data aceasta au fost ca un duş rece. Am crezut efectiv că... nu o să-mi revin. Iar familia şi foarte mulţi prieteni s-au îngrijorat nespus. Mulţumesc tututor pentru că v-aţi gândit la mine şi poate v-aţi rugat pentru binele meu. Vă rog pe toţi care citiţi această postare să aveţi grijă de voi, să nu credeţi că problemele de sănătate pe care le aveţi dispar de la sine sau că aveţi timp să va ocupaţi de ele luna viitoare, poate anul viitor. Sănătatea noastră trebuie să fie o prioritate indiferent de orice! Va îmbrăţişez cu dragoste, să fim sănătoş”, a povestit Serea.

4 anca9 jpg jpeg

Anca Serea a ajuns la spital chiar în ziua în care fiica sa, Sarah, împlinea 13 ani. Vedeta Tv a fost luată cu salvarea din Bulgaria şi internată la un spital local.

“Am plecat cu în Bulgaria, la o întâlnire. Am fost la Varna cu maşina. Am simţit că nu am o stare generală foarte bună. Adi a mers la farmacie, mi-a cumpărat niste calciu, magneziu, mi s-a făcut foarte rau, am vărsat. Am chemat ambulanţa. Sistemul sanitar din Bulgaria este foarte defectuos. Nu ştiu dacă mă credeţi, dar eram chiar pe marginea prăpastiei. Nu mai auzeam cu urechea dreaptă, nu mai vedeam cu ochiul drept, nu am mai putut să îmi mişc mâinile şi picioarele", a povestit Anca.

Ambulanţa a venit târziu, iar Adrian Sînă a trăit un coşmar. “Problema e că oamenii nu vorbeau engleză aproape deloc. M-au dus la un spital de acolo şi m-au întrebat dacă vreau să stau internată 4 zile, că ei nu au nici cea mai vagă idee ce se întâmplă, era spital covid. Am refuzat să ne internăm, am mers la un alt spital, am stat peste noapte în Bulgaria şi am ajuns cu greu acasă, în Bucureşti. Acum sunt la spital, analizele sunt destul de slabe în ceea ce priveşte hemoglobina şi cantitatea de fier. Hemoglobina am avut-o 5-6, ştiu că pentru femeile de vârsta mea este o valoare foarte mică, iar fierul l-am avut 5".Recente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg