Anca Serea s-a tatuat, copleşită de emoţii: ”Îţi mulţumesc pentru că mi-ai arătat sufletul tău frumos de atât de multe ori” Care este semnificaţia imaginii alese?

10 august, 2021
7 captureancaserea png png

Anca Serea nu este doar o mamă superbă, ci şi extrem de sufletistă. Prezentatoarea de la PrimaTV a luat o decizie uimitoare, cu ocazia împlinirii a 14 ani a fiicei sale, Sarah. Urmând un trend popular printre vedetele de la Hollywood, Anca şi fiica sa s-au tatuat cu un mesaj ce ţine de legătura specială dintre ele.

Aşadar, Anca Serea şi fiica ei şi-au făcut două tatuaje speciale.

„Draga mea Sarah, îţi mulţumesc pentru că m-ai ales să îţi fiu mamă. Îţi mulţumesc pentru că mi-ai arătat sufletul tău frumos de atât de multe ori. Îţi mulţumesc pentru bunătatea, delicateţea ta, dragostea faţă de animale, lecţiile pe care mi le-ai oferit timp de 14 ani. Eşti un copil blând, înţelept, cu un suflet de aur, care merită tot ce este mai bun în viaţă, dar mai ales să îşi împlinească visurile.

stanga
dreapta
2 anca serea jpg jpeg
3 anca serea1 jpg jpeg
4 anca serea2 jpg jpeg
5 tatoo anca serea jpg jpeg
7 captureancaserea png png

Îţi sunt recunoscătoare şi pentru micile nebunii pe care am ajuns să le facem împreună, începând de la animăluţele care au ajuns să poposească la noi în casă şi până la mica surpriză apărută cu ocazia aniversării tale, tatuajul cu o semnificaţie aparte pentru noi două. Îţi doresc să rămâi mereu cu sufletul pur şi cu inima deschisă şi să ai numai zâmbete pe buze. La mulţi ani, Sarah! Te iubim”, a scris Anca Serea pe Instagram. Cele două şi-au tatuat o inimioară şi un ac de siguranţă.

Anca Serea este mama a 6 copii minunaţi. Chiar dacă viaţa ei se împarte între carieră şi familie, aceasta este apropiată faţă de toţi copiii şi este prezentă mereu în viaţa lor.

Vedeta deşi este una dintre cele mai prolifice mame din showbiz-ul autohton, nu exclude viitoare sarcini. „L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce.

Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a mărturisit vedeta, în emisiunea „La Măruţă”.

Foto: Instagram