Anca Serea se mărită: „Probabil urmează al cincilea copil“

15 ianuarie, 2015
serea copii jpeg

După multe zvonuri legate de posibila lor nuntă şi după ce o fotografie care-i înfăţişa la altar (imagine dintr-un videoclip) a dat naştere la speculaţii despre o nuntă în secret, Anca Serea a făcut lumină. Adi Sînă (37 de ani)

După multe zvonuri legate de posibila lor nuntă şi după ce o fotografie care-i înfăţişa la altar (imagine dintr-un videoclip) a dat naştere la speculaţii despre o nuntă în secret, Anca Serea a făcut lumină. Adi Sînă (37 de ani) a cerut-o de soţie de Sărbători, în timpul vacanţei lor din Egipt, iar ea a răspuns, evident, Da.

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima TV a arătat, ieri seară, inelul de logondă, în cadrul emisiunii Click!.

"Este un inel pe care l-am primit cadou, de logodnă. A venit natural. Adi a susţinut un concert acolo, iar când a bătut ceasul 12, m-a cerut oficial. Chiar nu mă aşteptam. O să fie o ceremonie restrânsă, în afara ţării. O să mergem într-un loc special pentru noi. Prima pe listă e Veneţia, e un oraş frumos pe care nu l-am vizitat, ne-ar plăcea să se întâmple acolo. Nu ştiu dacă de Ziua Îndrăgostiţilor. Copiii sunt foarte fericiţi. Probabil urmează al cincilea copil", a declarat Anca, deja mamă a patru copii, primii doi cu soţul răpus de boală.

Cât despre vacanţa lor exotică, Anca a mai povestit că n-a început în cel mai fericit mod, căci compania aeriană cu care au zburat a reuşit să-i rătăcească bagajul.

"Am avut o vacanţă cu super peripeţii. Am reuşit să mă controlez, am fost foarte supărată. Până la urmă ne-am descurcat. Am stat într-o rochie şi în bocanci. Adi m-a susţinut moral. Mi-a cumpărat nişte tenişi. Am rezistat. Am ameninţat pe domnii din aeroport că lucrez la o televiziune foarte mare din România...Ale mele au venit pe 31, ale lui Adi au ajuns la timp", a povestit Anca.

image


Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate