Anca Serea, vacanţă în familie, la mare

8 iulie, 2016
IMG 5222 jpeg

A trecut puţin timp de când Anca Serea a devenit mămică pentru a cincea oară, însă prezentatoarea TV a considerat că e timpul pentru o vacanţă în familie, la malul mării, deşi bebe Moise are doar o lună de viaţă.

Anca şi Adrian s-au încumetat să plece în vacanţă cu toată familia

Aşa se face că frumoasa vedetă s-a echipat temeinic şi a pus la cale o vacanţă pe cinste pentru familia ei. Chiar ea povesteşte pe blogul ei (voios.ro), cum a decurs drumul până în Mamaia, destinaţia lor de vacanţă, dar şi ce activităţi au întreprins odată ajunşi acolo. ”Ne-am îmbarcat cu toţii în trei maşini (exact doar 3) cu căţel şi purcel, biberoane, cărucior, jucării, hăinuţe, bărci şi alte nebunii şi am plecat spre mare, la fel ca şi în ultimii ani. Aici ne aştepta o căsuţă în care să încăpem cu toţii, marea cea mare, o curte generoasă cu multă iarbă numai bună de jucat fotbal şi alergat copiii şi bunică. Este prima vacanţă în formulă completă de 5 copii, doi părinţi plus o bunică şi un unchi.”

stanga
dreapta
IMG 4920 jpeg
IMG 4954 jpeg
IMG 4970 jpeg
IMG 5017 jpeg
IMG 5092 jpeg
IMG 5192 jpeg
IMG 5222 jpeg
IMG 5304 jpeg
IMG 5316 jpeg
IMG 5318 jpeg
IMG 5325 jpeg
IMG 5341 jpeg
IMG 5347 jpeg

Prezentatoarea povesteşte că vacanţa este c-un bebe mic şi mulţi copii nu e chiar greu de planificat şi că amintirile din vacanţa aceasta sunt chiar preţioase. ” Moise s-a adaptat uşor, deşi are doar o lună, ba mai mult este prezent la plajă la primele ore ale dimineţii şi seara târziu. Avem în sfârşit timp de construit castele, de jucat cu copiii, de citit, vizionat filme, disco night, meciuri şi plimbări romantice.”, a mai scris vedeta pe blog.

Copiii s-au jucat în nisip şi s-au bucurat de escapada la mare

Noi tindem s-o credem pe cuvânt, căci ia uitaţi ce fotografii drăguţe au surprins aceştia în vacanţa lor!

sursa foto: blog voios.ro