Anca Ţurcaşiu a divorţat de medicul Cristian Georgescu: "Merg mai departe cu fruntea sus"

20 iulie, 2020
2 anca2 jpg jpeg

Şoc! Anca Ţurcaşiu se desparte de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Cei doi erau împreună de 23 de ani şi păreau să trăiască o iubire fără sfârşit.

"Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In braţele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului! Nu aşteptaţi nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viaţa mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă şi sigură că voi redeveni fericită şi iubită! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie şi voi face asta până la sfârşit! Mulţumesc anticipat presei pentru linişte! Vă mulţumesc celor care mi aţi fost alături in această perioadă grea din viaţa mea! Vă mulţumesc mult! Fără voi n aş fi putut!", a fost mesajul postat de artistă pe un site de socializare.

anca8 jpg jpeg

Când şi-a întâlnit soţul, Anca Ţurcaşiu a ştiut din prima secundă că el e alesul: „A fost prima dată în viaţa mea când m-am uitat la un bărbat să văd dacă are verighetă. A fost o dragoste furibundă, la prima vedere. Ne-am întâlnit în America, într-un turneu. Eram la Sacramento. Am coborât dintr-un microbuz şi el ne întâmpina, era manager la un hotelul unde urma să stăm. Nu îmi doream să mă căsătoresc, a fost ceva neplănuit. Îmi face deseori declaraţii. Sărbătorim întotdeauna ziua în care ne-am cunoscut, aniversarea căsătorie noastre. Îmi pregăteşte tot timpul surprize şi momente frumoase”, povestea Anca.



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg