Anca Ţurcaşiu a divorţat de medicul Cristian Georgescu: "Merg mai departe cu fruntea sus"

20 iulie, 2020
2 anca2 jpg jpeg

Şoc! Anca Ţurcaşiu se desparte de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Cei doi erau împreună de 23 de ani şi păreau să trăiască o iubire fără sfârşit.

"Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In braţele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului! Nu aşteptaţi nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viaţa mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă şi sigură că voi redeveni fericită şi iubită! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie şi voi face asta până la sfârşit! Mulţumesc anticipat presei pentru linişte! Vă mulţumesc celor care mi aţi fost alături in această perioadă grea din viaţa mea! Vă mulţumesc mult! Fără voi n aş fi putut!", a fost mesajul postat de artistă pe un site de socializare.

anca8 jpg jpeg

Când şi-a întâlnit soţul, Anca Ţurcaşiu a ştiut din prima secundă că el e alesul: „A fost prima dată în viaţa mea când m-am uitat la un bărbat să văd dacă are verighetă. A fost o dragoste furibundă, la prima vedere. Ne-am întâlnit în America, într-un turneu. Eram la Sacramento. Am coborât dintr-un microbuz şi el ne întâmpina, era manager la un hotelul unde urma să stăm. Nu îmi doream să mă căsătoresc, a fost ceva neplănuit. Îmi face deseori declaraţii. Sărbătorim întotdeauna ziua în care ne-am cunoscut, aniversarea căsătorie noastre. Îmi pregăteşte tot timpul surprize şi momente frumoase”, povestea Anca.Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg