Anca Țurcașiu, imaginea perfecțiunii la 52 de ani! S-a pozat în lenjerie intimă

31 martie, 2023

Anca Țurcașiu a atras atenția cu cea mai recentă fotografie distribuită pe rețelele de socializare! La 52 de ani, apare în lenjerie intimă.

anca turcasiu

Anca Țurcașiu și-a surprins fanii de pe Facebook cu o fotografie în lenjerie intimă, ce i-a pus în evidență corpul bine tonifiat. Cu perle la gât, îmbrăcată într-un set de lenjerie intimă din dantelă și o cămașă albă, cântăreață a părut desprinsă de pe coperta unei reviste de modă, scrie protv.ro. 

„Să dormim bine! Cu vise bune! Eu așa voi face! Noapte bună, dragilor!”, a transmis Anca Țurcașiu, care a dezvăluit că fotograful Mircea Marinescu a pozat-o așa. 

Fanii au reacționat după ce au văzut ipostaza cu vedeta, unii au lăudat-o pentru felul în care își întreține corpul și pentru dezinvoltură, alte persoane au fost de părere că la 52 de ani o astfel de fotografie nu este tocmai adecvată.

"Arăți bine acum. Și acum 30 de ani în urmă arătai altfel fizic * O altă fizionomie atunci * Acum , muncită , delicata și cu mult respect față de Tine ! Seară cu suflet!, "Superba", "Felicitări, ești frumoasa", "Tu nu îmbătrânești deloc", '"De la o vârstă e mai bine să ieși în evidență prin alte ținute".

Cum se menține Anca Țurcașiu la 52 de ani

Într-un interviu pentru OK! Magazine, Anca Țurcașiu a spus cum se menține în formă. „Eliminând carne, lactate, ouă din alimentaţie, simt că zbor aşa... ca un fluturaş. Dar e şi gena. Mama a fost o femeie foarte frumoasă”, a spus vedeta, care e și actriță, cântăreață, dar are și alte ocupații. 

„Sunt profesor de arta conversaţiei şi ţinută în societate. Am dezvoltat acest curs pentru că am simţit că este nevoie. În primele cinci minute când apărem undeva, se întâmplă să fim etichetaţi. Şi e bine să fim etichetaţi ca nişte persoane extrem de agreabile, dorite în preajma oricui. Şi eu îi învăţ pe adolescenţi să facă asta, să cucerească.

Dar da, mai predau şi un curs de actorie pentru copii, mai predau şi canto, dar asta o fac de foarte multă vreme. Partea cu profesoratul este acum un pic mai dezvoltată pentru că am simţit ce-nseamnă efectul ei, finalul. Înseamnă o recunoştinţă foarte mare şi a absolvenţilor, dar şi a părinţilor acestor copii care sunt foarte încântaţi de ce se-ntâmplă. Sâmbăta trecută, primul lucru pe care l-am întrebat când am intrat online, că aşa este cursul, a fost: pe o scară de la 1 la 10, care este nivelul tău de fericire în clipa asta? Mi-au răspuns 5 sau 6, maximum 7. Şi le-am dat temă ca, până la sfârşitul zilei, să-mi scrie o modalitate prin care au reuşit să-şi ridice nivelul de fericire.”, povestea actrița în urmă cu mai bine de un an. 

Foto: Mircea Marinescu, Facebook, arhivă



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg