Ce a făcut-o pe Anca Țurcașiu să țopăie de fericire. Artista aștepta de luni bune să facă acest anunț

11 august, 2022
anca turcasiu vara5 jpg

Ne place să vedem câtă bucurie împarte artista în jurul său. Și o parte din frumusețea sa legendară se datorează, în primul rând, frumuseții sufletului său.

Ca un copil, solista s-a filmat țopăind de bucurie că, în sfârșit, poate face marele anunț. Proiectul de suflet al multor artiști români revine în fața publicului: musicalul Mamma Mia va putea fi iarăși vizionat live, la Sala Palatului, începând din decembrie, după doi ani grei de pandemie și restricții, când teatrul și spectacolele au fost, efectiv, anulate.

Frumoasa cântăreață a făcut anunțul pe pagina sa de socializare și e de remarcat cât de ocupată este Anca în vara asta. A avut multe concerte și o sesiune prelungită de ședere la malul mării, așa cum îi place vedetei cel mai mult.

De asemenea, artista le-a mai făcut o confidență fanilor. Ea s-a decis să le dezvăluie cine este mereu alături de ea în spatele ușilor închise. Anca Țurcașiu are un animăluț de companie adorabil și iubăreț: „Așa arată serile mele de relaxare pe balcon. Pisica, pentru că așa o cheamă, este lipită de sufletul meu mereu. Cine are o pisică, înțelege despre ce vorbesc. Este în permanență în ochi mei, doarme pe pieptul meu, înțelege tot ce-i vorbesc! E o minune care a apărut în viața mea ca să mă adore! De mult voiam să vă povestesc asta...”, a scris Anca Țurcașiu în dreptul imaginii cu felina.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg