Anca Ţurcaşiu radiază la trei luni de la divorţ. Mesajul transmis acum: "E sănătos să-ţi dai o pauză"

13 octombrie, 2020
5 anca turcasiu jpg jpeg

Trei luni au trecut de când Anca Ţurcaşiu a anunţat public că divorţează de bărbatul care i-a fost alături ani de zile. Iată că vedeta face acum noi mărturisiri, povesteşte cum e viaţa sa de acum, cum a pornit pe un nou drum!

Anca Ţurcaşiu, chiar dacă traversează una dintre perioadele mai delicate din viaţa sa, demonstrează că este o femeie puternică, una care porneşte cu capul sus pe un nou drum al vieţii. În urmă cu trei luni, chiar pe reţelele de socializare, surprindea cu un mesaj: "Am divorţat". Actriţa în vârstă de 50 de ani s-a separat cu acte de bărbatul alături de care spera să îmbătrânească, de medicul Cristian Georgescu.

Iată că este un model, reuşeşte să îşi găsească echilibrul, chiar dacă a suferit. Anca Ţurcaşiu arată încredibil de bine acum, a făcut un shooting foto, iar trăsăturile sale sunt superbe. Vedeta a dezvăluit în mediul online: "E sănătos să-ţi dai o pauză de respiraţie. Să mergi la mare. Să citeşti. Să stai cu tine. Să te uiţi înăuntrul tău ca în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici."

2 anca turcasiu dupa divort 1 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 anca turcasiu dupa divort 2 jpg jpeg
2 anca turcasiu dupa divort 1 jpg jpeg
3 anca turcasiu divort cristian georgescu jpg jpeg
5 anca turcasiu jpg jpeg

De asemenea, vedeta a mai adăugat că acum are un hobby nou, se pare că a descoperit noi pasiuni după divorţ: "Mi-am descoperit în vara asta un hobby nou: marşul. Mi-am amintit de miile de antrenamente de atletism destul de chinuitoare din copilărie, eu fiind cam împiedicată natural... Mărşăluind azi, trăiesc senzaţii uluitoare: linişte, entuziasm, motivaţia de a înainta măcar cu câteva sute de metri mai mult decât ieri."

1 anca turcasiu dupa divort 2 jpg jpeg

Anca Ţurcaşiu a anunţat divorţul pe 20 iulie

Vedeta a anunţat în mediul online că a divorţat de medicul Cristian Georgescu:

"Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In braţele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului! Nu aşteptaţi nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viaţa mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă şi sigură că voi redeveni fericită şi iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie şi voi face asta până la sfârşit! Mulţumesc anticipat presei pentru linişte! Vă mulţumesc celor care mi aţi fost alături in această perioadă grea din viaţa mea! Vă mulţumesc mult! Fără voi n-aş fi putut!"

3 anca turcasiu divort cristian georgescu jpg jpeg

Foto: Facebook, Mircea MarinescuRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg