Anchetă explozivă despre trecutul întunecat al familiei Spears. Bunica lui Britney s-a sinucis pe mormântul fiului ei, iar mătuşa vedetei a fost violată de tatăl ei

15 octombrie, 2021
1 0 britney spears profimedia 0488913101 jpg jpeg

Fay Gehringer - curatorul Muzeului de Istorie şi Cultură din Kentwood, locul natal al Prinţesei Pop, care găzduieşte un adevărat altar închinat celui mai cunoscut fost locuitor al acelui orăşel, statul pop Britney Spears - este bună prietenă cu ambii părinţii ai vedetei şi a făcut câteva declaraţii uimitoare despre familia acesteia. Şi totul a fost cuprins în investigaţia explozivă pe care a făcut-o The Post.

Gehringer a ţinut să precizeze, pentru The Post, că există o asemănare fizică mare între Britney şi bunica ei, Emma Jean Spears, care s-a omorât singură la numai 31 de ani împuşcându-se, în mai 1966, pe mormântul fiului ei, care decedase la numai trei zile de la naştere.

„Moartea ei a avut un mare impact asupra familiei. L-a afectat mult pe Jamie”, tatăl lui Britney, care mai locuieşte încă din când în când în Kentwood, cu toate că a vândut casa părintească a lui Britney cu 275.000 de dolari în februarie.

Însă ancheta desfăşurată de The Post scoate la iveală mai multe destăinuiri incredibile despre familia Spears. Astfel, John Mark Spears (52), care este fratele vitreg al lui Jamie, a mărturisit că tatăl lor, June Austin Spears, care a murit în 2012, a fost un om îngrozitor care i-a abuzat pe cei mai mulţi dintre cei 10 copii ai săi avuţi cu trei neveste.

Abuzuri nesfârşite

“Bărbaţii Spears sunt ceva de speriat!”, spune John Mark, unchiul lui Britney. „Au făcut atâta rău femeilor din jurul lor şi nimeni nu i-a făcut să plătească!” Acesta e de părere că tot răul din familie se trage de la tatăl lui Jamie.

„Era un monstru, dar nimeni nu îndrăznea să-l vorbească de rău. Aşa cum nimeni nu îndrăzneşte să-l critice în vreun fel şi pe Jamie aici, în Kentwood”, susţine John Mark.

John Mark, care a stat de vorbă cu cei de la The Post acasă la el, în Osyka, e de părere că June Austin îşi bătea copiii cu o violenţă incredibilă şi le-a împins pe două dintre soţiile lui spre nebunie, după care le-a internat într-un azil de boli mintale.

„A distrus-o pe Emma Jean, aşa cum a distrus-o pe mama mea, Jo Ann. Le-a trimis pe amândouă la Mandeville, fostul spital de boli psihice din zonă. Aşa că nu mă mir deloc de ce-i face Jamie lui Britney acum. Totul ţine de control în ceea ce îi priveşte pe bărbaţii Spears”, a conchis acesta.

Bătăi şi violuri

Sora vitregă a lui Jamie, mătuşa lui Britney, Leigh Ann Spears Wrather (54), are şi ea o poveste uimitoare în sânul familiei Spears. Ea susţine că a fugit de-acasă la 16 ani după ce fusese abuzată sexual de tatăl ei încă de la vârsta de 11 ani. După ce o violase într-o bună zi, l-a rugat pe unul dintre prietenii ei s-o ajute să fugă.

“Nu m-am mai întors acasă decât în vizită de câteva ori”, declară Wrather pentru The Post. „Întreaga mea viaţă este afectată de ceea ce mi s-a întâmplat în adolescenţă. Tata obişnuia să ne alinieze pe noi, toţii copiii lui, şi să ne biciuiască. Sper să ajungă în Iad!”

Tot mătuşa lui Britney a început un blog, în luna august, despre copilăria ei în sânul familiei Spears, în care a dezvăluit că tatăl ei a forţat-o pe mama ei să ia litiu o vreme.

“Mama provenea dintr-o familie bună şi era considerată o bună partidă”, a declarat Leigh Ann. „Dar tati – nici măcar nu suport să-i spun aşa! - a dus-o în pragul disperării. A internat-o la Mandeville de câteva ori şi a pus-o pe litiu. Când am auzit că Britney a fost şi ea pusă pe litiu nu mi-a venit să cred, dar e cât se poate de logic! E atât de tipic acestei familii şi a bărbaţilor care-şi tratează atât de prost femeile!”

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg
oana zavoranu si sotul
cub marius elisei png
Jennifer Aniston, Getty jpg
Demi Moore la Paris, Foto Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie în Vogue de noiembrie, Instagram PNG
Joan collins (2) jpg
FotoJetCristeaMeghan jpg
oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg