Anda Adam, contract nou cu o televiziune. Unde poate fi văzută artista

27 iulie, 2021
3 anda adam la bravo ai stil celebrities jpg jpeg

Anda Adam şi Nicoleta Nucă au acceptat provocarea noului sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”, show-ul care va începe în toamnă, la Kanal D. 

Îndrăgite de fani pentru performanţa lor artistică, dar şi pentru personalitatea lor puternică şi stilul vestimentar inconfundabil, cele două artiste sunt gata să pornească în călătoria care le va transforma din celebrităţi, în adevărate repere de stil, în unicul show de modă din România, ajuns la sezonul al şaptelea  – “Bravo, ai stil! Celebrities!”

Anda Adam se pregăteşte pentru cea mai intensă competiţie de stil din România, de data aceasta din postura de concurentă. Artista a mai făcut parte din echipa show-ului „Bravo, ai stil!” în calitate de invitat la masa juriului, dar de data aceasta, celebra cântăreaţă a acceptat provocarea de a fi concurentă în acest sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” şi este gata să câştige simpatia telespectatorilor şi în materie de modă, luptând pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. 

stanga
dreapta
1 anda adam la bravo ai stil celebrities jpg jpeg
2 nuca jpg jpeg

 “Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, “te poziţionează” în faţa oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în faţa publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reuşit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă defineşte şi mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artişti, ştim că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm. Nu de puţine ori am fost trendsetter în ceea ce priveşte stilul vestimentar, am dat tonul şi în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariţia mea cu breton, în videoclipul “Dacă ar fi”, când foarte multe fete au apelat la acelaşi hairstyling. Abia aştept provocarea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Poate fata!”, spune Anda Adam. 

Nicoleta Nucă, originară din Republica Modova şi stabilită în România, este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică pop din tânăra generaţie. Pasionată de muzică încă de la grădiniţă, Nicoleta a început să ia lecţii de canto de la 9 ani, căutând mereu să studieze la cele mai bune şcoli din România şi Italia şi să-şi perfecţioneze tehnica vocală. Single-urile sale, „Fata din Oglindă”, „Tot mai rar”, „Ultima oară” sau „Castele de nisip” sunt doar câteva dintre hit-urile basarabencei care au cucerit inimile românilor. 

Pasionată de sport şi cu un stil de viaţă sănătos, Nicoleta Nucă a primit aprecierea fanilor pentru imaginea sa sexy.

Artista nu ezită să facă schimbări radicale de look, este versatilă şi încrezătoare, puternică, cu un stil eclectic. Nicoleta Nuca intră în competiţia „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a se descoperi pe sine şi mai mult şi pentru a-şi manifesta latura creativă şi prin styling, nu doar prin muzică.

„Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac.  Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranţă voi învaţa lucruri noi despre mine, despre oameni şi asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil şi sunt sigură că în competiţie voi învăţa multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu ştiam până acum şi care mă vor ajuta pe viitor”, spune Nicoleta Nucă. Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg