Anda Adam, operată la genunchi

7 februarie, 2018
Anda Adam operata la genunchi jpeg

După ieşirea din concursul "Exatlon", cântăreaţa a avut nevoie rapid de îngrijiri medicale, iar doctorii au supus-o deja unei intervenţii chirurgicale.

image

Anda Adam a suferit o accidentare la "Exatlon", după ce a încercat să se urce pe un postament. Din cauza unei mişcări greşite, acesteia i-a sărit rotula. În ciuda eforturilor, ea nu a mai putut continua concursul şi a fost votată de telespectatori să se întoarcă acasă.

image image

La o săptămână de la întoarcerea din Republica Dominicană, Anda Adam a intrat pe mâna chirurgilor ortopezi şi a fost supusă unei intervenţii extrem de delicate. Ea a stat trei ore şi jumătate în sala de operaţii.

“Aştept de 3 ore şi jumătate. Acum am reuşit să vorbesc cu doctorul ei care mi-a spus că totul este în regulă. În mod normal, operaţia durează o oră şi jumătate, dar s-a prelungit cu restul, anestezia şi pregătirea post-operatorie. Aştept să intru la ea, să o văd”,  a spus soţul ei, Sorin Andrei, în această după-amiază pentru wowbiz.ro.

El a mai spus şi ce o aşteaptă pe cântăreaţă după această perioadă: “O să stea internată 2-3 zile şi abia după aceea se va externa. Apoi, va începe perioada recuperării, altă etapă obligatorie. O perioadă va merge ajutată de cârje. Evelin a rămas acasă, nu aveam voie să o aduc astăzi aici. Ne descurcăm, o să fie bine!, a mai declarat acesta.

image

La ieşirea din operaţie, Anda Adam a ţinut şi ea să transmită un mesaj: “A trecut momentul dificil, operaţia a fost cu succes şi iată-mă din nou cu zâmbetul pe buze… Vă îmbrăţişez pe toţi şi vă mulţumesc pentru toate mesajele de încurajare!!! Iar voi dormi la noapte fără Evelin!”, a scris cântăreaţa pe contul ei de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg